Teknik direktör Okan Buruk'un "Her bölgeye oyuncu bakıyoruz" açıklamasından sonra menajerler adeta avuçlarını kaşımaya başladı.

3 FUTBOLCU MASASINA GELDİ, HEPSİNİ REDDETTİ

Okan Buruk'un önüne menajerler vasıtasıyla Roma'da kadro dışı kalan orta saha Leandro Paredes, stoper hattı için Sevilla'da 1 dakika bile forma şansı bulamayan Marcao ve Atletico Madrid'de sadece 74 dakika sahada kalabilen Çağlar Söyüncü önerildi. Buruk, bu futbolcuların hepsini tek kalemde veto etti.

Galatasaray taraftarından Trabzonspor'a destek Galatasaray taraftarından Trabzonspor'a destek

"DENGELER BOZULUR"

Galatasaray kulübü, Başkanvekili Erden Timur'un da dediği gibi oyuncuları transfer etmeden önce "Karakterlerini analiz ediyoruz" prensibinden şaşmayacak. Tam da bu doğrultuda Paredes ve Marcao sınıfta kalıyor. Paredes, yaz transfer döneminde haftalarca Galatasaray'ı bekletip Roma'ya imza atmıştı. Marcao'nun 1.5 sene önce yönetime rest çekip menajerinin aklına uyması, eski takım arkadaşları Kerem ve Halil'le kavgalı olması "Dengeler bozulur" yorumunu beraberinde getirdi.

FORMANIN YÜZÜNÜ UNUTTU

Geçen sezon Leicester'da sadece 9 maçta süre alabilen bu sezon da Diego Simeone'nin gözüne giremeyip sadece 74 dakika sahada kalan Çağlar Söyüncü için yönetimin zar atma şansı bulunmuyor. Teknik ekip de bu transfere sıcak bakmıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Çağlar için devrede oldukları biliniyor.

(GsGazete)