50 yaşındaki tenik adam, Süper Lig'de yaşanan gergin ortam hakkında da konuştu.

"NDOMBELE FİZİK OLARAK DAHA İYİYDİ"

"Ndombele fiziksel ve antrenman temposu olarak çok yukarı çıktı özellikle son hafta. Sahada zaten gördük o da fiziksel olarak daha iyiydi."

SANCHEZ'İN SAKATLIĞI

"Davinson Sanchez'in Kopenhag maçından sonra tekrar bir ağrısı oluştu, şu an onu dinlendiriyoruz, tedavisine tekrar başlandı. Fenerbahçe maçına kadar nasıl gidiyor durumu bakacağız. Fenerbahçe'de Fred önemli ama onun yerine oynayacak kaliteli isimleri var."

ANGELİNO'NUN GELECEĞİ HAKKINDA

"Angelino'yu buraya getirdiğimizde ofansif olarak çok önemli bir iş yaptığımızı düşünüyorduk... Bu bir adaptasyon süreci, oyuncuların adaptesi zaman alıyor. Galatasaray baskısı da çok farklı bir şey tabi. Yeni gelen oyuncular sosyal medyadan etkileniyor ayrıca."

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

"KAOSU BESLEYENLER REYTİNG ALIYOR"

"İnsan olarak nasıl bu hale geldik? Geçen hafta üzüldüğümüz olay oldu ardından hemen sosyal medyada kavgalar başladı, trol hesaplar başladı. Bu ülkede bir şey değişmiyor. Kaosu besleyenler reyting alıyor!"

"ICARDİ'Yİ BİRKAÇ KEZ TOPLA BULUŞTURDUK"

"Icardi'yi ceza sahası içerisinde topla buluşturmamız gerekiyor. Santraforu besleyecek olan çevresindekilerdir. Pas tercihlerinde Icardi'yi buluşturamadığımız çok top oluyor. Icardi'nin topla buluşma sayısından çok, biz kaç kez buluşturduk? İncelememiz gerekiyor. Icardi daha önce iğne ile oynadı, Zaha iğne ile oynadı, Ziyech aynı şekilde. Icardi her geçen gün iyiye gidiyor, zaman zaman iğne olmadan antrenman yapıyor."

"YAVAŞ OYUN İŞİMİZİ ZORLAŞTIRIYOR"

"Geriden çok daha hızlı oyun kurmamız gerekiyor. Çizgiye mi atacağız,  Ziyech'e mi atacağız, Mertens'e mi atacağız, yön mü değiştireceğiz, burada yavaş oyun işimizi bazen zorlaştırıyor. Genel oyuncu diriliği önceki maçlara göre hafif yorgunluk var gibiydi." dedi.