Okan Buruk, yaklaşan transfer dönemine ilişkin de açıklamalarda bulundu.

"100.YILDA ŞAMPİYON OLMAK DEĞERLİYDİ"

"Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Tükiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyon olmak çok değerliydi. Geçtiğimiz sezon 100. yıl mottosu ile motivasyonumuzu sağladık."

"İNŞALLAH TÜRK TAKIMLARI BAŞARILI OLUR"

"Başarılı olmak çok önemli. Başarının peşinden koşuyoruz. Hem bizim hem Fenerbahçe'nin Avrupa'daki serüveni devam ediyor. İnşallah Türk takımları başarılı olur."

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"HEDEFİMİZ AVRUPA'DA KUPA KAZANMAK"

"Hedefimiz Avrupa'da kupa kazanmak. Ben bunu futbolcu olarak yaşamıştım. Şimdi de teknik direktör olarak Avrupa'da kupa kazanmak en büyük hedefim."

"SPARTA PRAG ÜÇLÜ SAVUNMA OYNUYOR"

"Bugünü heyecanlı geçirdik. 8 aday var, ister istemez seçiyorsunuz 'O olsun, bu olmasın' diye. Sparta Prag liginde lider durumda, iç sahada maç kaybetmiyorlar. Bir takım oyunu ortaya koyuyorlar. Üçlü savunma oynuyorlar, biz grupta hep dörtlü savunmaya karşı oynadık. Türkiye'de de çok üçlü oynayan takım yok. Bizim için önemli olan konsantre olabilmek. Bizim amacımız kadromuzu güçlendirebilmek."

"EVİMİZDE OYNAMAK AVANTAJ OLACAK"

Sparta Prag ile ilk maçı evimizde oynamak iyi oynarsak avantaj olacak, oynayamazsak dezavantaj olacak. Biz yukarılara gitmeyi hedefliyoruz. Avrupa Ligi'ne gelmemizde bir hayır olduğunu düşünüyoruz. Sürekli finalden bahsediyoruz, şu anda bu bizim hayalimiz."

TRANSFER SÖZLERİ

‘’Önümüzde uzun bir süre var aslında. Yeniden yapılanma, devre arası ne olacak, transfer dönemi açıldıktan sonra kim gidecek ve kim kalacak… Bizim amacımız kadromuzu güçlendirmek, buna da ilk yarı bittikten sonra karar vereceğiz. Önümüzde Karagümrük maçı var. Devamında Fenerbahçe derbisi var, çok önemli. Bizim için, Türkiye için önemli. Yarışta birbirine yakın olan iki takım. Devamında da Süper Kupa var. Yılbaşından sonra da ayın 7’sinde tekrar lig başlayacak. Bu dönemde de biz takım için kararlar vereceğiz. Şu anda aldığımız bir karar yok.’’