Galatasaray'a bu maçta 24.şampiyonluğunu ilan etmesi adına 1 puan yetecek.

OKAN BURUK İSTİFA EDEBİLİR

Sarı-kırmızılı kulüp maçtan bir gün önce Cumartesi günü yeni dönemdeki Başkanını belirleyecek. Seçim sonuçlarına göre Okan Buruk'un geleceği hakkında karar vermesi bekleniyor.

Buruk, mevcut Başkan Dursun Özbek seçimi kazanırsa Konyaspor maçının sonucu ne olursa olsun yola devam edecekmiş gibi planlarını yapacak. Eğer yeni Başkan Süheyl Batum olursa yeni yönetimin önünü açmak için mazbata törenini beklemeden istifa kağıdını kendilerine deklare edecek.

AYNISINI TERİM DE YAPMIŞTI

Aralık 2017'de Başkan Dursun Özbek döneminde Galatasaray'a imza atan Fatih Terim, Ocak 2018'de Mustafa Cengiz'in göreve gelmesiyle istifa kağıdını Yönetim Kurulu'na bıraktı. Cengiz ve ekibi, Terim'le yola devam etme kararı almıştı.

AYSAL'IN SÖZLERİ GÖNÜL KIRDI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Başkan Adayı Süheyl Batum'un Sportif A.Ş listesinde yer alan Ünal Aysal'ın kendisine yönelik sözlerine de çok kırıldı.

Aysal, Habertürk programında Okan Buruk'la ilgili gelen bir soru üzerine: "Fatih Terim'de gördüğümüz sıkıntılar yaşanırsa benzer kader yaşanır." diyerek 50 yaşındaki teknik adamı hafife aldı.

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

Okan Buruk bu demeçlerin ardından Konyaspor maçından sonra böyle bir hazırlık yaptı.