Aslan'da Boey ve Oliveira, sarı kart cezaları nedeniyle Ankaragücü karşısında olmayacak. Boey'nin yerine Dubois, Oliveira'nın yerine cezası biten Torreira görev yapacak. Sol bekte ise Kazımcan'dan sonra Emre Taşdemir'in de bir kez daha sakatlanması, burada formsuz Aanholt tercihini mecbur kılıyor. Okan hoca, Hollandalı yıldızdan da artık kendine gelmesini istiyor.

HEP İLETİŞİM HALİNDE

Asıl endişe ise sınırdaki isimlerde. Hücumdaki kritik oyuncular Mertens ve Kerem'in yanı sıra savunmanın sigortası olan Abdülkerim ceza sınırında. Bu oyuncular kart görmeleri halinde Fenerbahçe deplasmanında cezalı duruma düşecek. Okan hoca, bu oyuncuları da hakemle diyaloğa girmemeleri ve gereksiz kart görmemeleri konusunda idmanlarda sürekli olarak uyarıyor.

SKOR ERKEN GELİRSE...

Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap! Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap!

Kadro planlamasını sağlık ekibiyle birlikte gerçekleştiren Okan Buruk'un, hafif sakatlıkları bulunan oyuncuların da riske etmek istemediği ve Fenerbahçe derbisine mümkün olduğu kadar tam kadroyla gitmeyi hedeflediği öğrenildi. Okan hoca, Ankaragücü karşılaşmasında skorun erken gelmesi halinde, riskli oyuncularının bir bölümünü kenara almayı planlıyor.

SONLANDIRMA PROBLEMİ ÜZERİNE ÇALIŞTI

Bu arada Galatasaray'da dün gerçekleştirilen antrenmanın ana bölümünde, Okan Buruk'un hücumda bitiricilik ve savunmada rakibi karşılama organizasyonları üzerinde durduğu bildirildi. Başarılı çalıştırıcı, özellikle hücum hattında yaşanan sonlandırma problemini bir an önce çözüme kavuşturmak istiyor.

(Fanatik)