Erhan Telli, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un geleceğiyle ilgili de konuştu.

"ICARDİ BİLE OLANLARIN FARKINDA"

"Erden Timur için 'Divan Kurulu'nda 10 kişi tepki gösterdiği için bırakıyor' iddiası yanlış. Bıraktırılıyor. Bu huzursuzlukları aylar önce dile getirdiğim için tepki aldım. Herkes şampiyon olana kadar rolünü çok iyi oynadı. Sonrasında gerçekler ortaya çıktı. Hatta Icardi bile olanların farkında."

"SÖZLER YERİNE GETİRİLMEDİ"

"Dursun Özbek'in Erden Timur'a verdiği sözler var. Bunlar yerine getirilmedi. Üstelik Yönetim Kurulu'nda Icardi'nin ödenmeyen maaşı ve geciktirilen menajerlik parasıyla ilgili de Erden Timur'u ters köşe yaptılar, zor durumda bıraktılar."

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"OKAN BURUK GÖZÜNÜ AÇMALI"

"Önümüzdeki haftalarda transferleri kimin veya kimlerin yaptığını göreceksiniz. 2015 ve 2017'ye geri dönüyoruz. Galatasaray Erden Timur'suz şampiyon olabilir ama burada önemli olan husus Okan Buruk. İstediği transfer yapılmadan tanıdık menajerden oyuncu alınıp, yüksek ücretli maaş alan yıldız futbolcular maaşını alamadığı için eylem yaparsa o zaman çalışması zor hale gelecek. Zamanında aynısını Hamza Hoca'ya yaptılar. Okan Buruk gözünü açmalı. Daha dikkatli olmalı."

"YOĞUN TEPKİ OLUŞTUĞU İÇİN..."

"Dursun Özbek normal şartlar altında Mehmet Özbek'e görev verecekti ancak yoğun tepki oluştuğu için Galatasaray'da görev almayacak. Ama arka planda çalışmalarını sürdürecek." dedi.