Tomas, yardımcılığını yaptığı teknik direktör Okan Buruk'a övgüler yağdırdı.

"ASLA PES ETMEDİM"

"4 sene Dinamo Zagreb'de futbol oynadım, 4 lig şampiyonluğu yaşadım. Boban, Prosinecki ve Boksic gibi efsane isimlerle oynadım. 1998 Dünya Kupası'na gidemedim. 5 gün kala sakatlandım. O turnuvada Hırvatistan Dünya üçüncüsü olmuştu. Ama asla pes etmedim, 2002 ve 2006 Dünya Kupası'nda yer almıştım. Serie A'da çeşitli takımlarda oynadım. Zidane, Totti, Fenomen Ronaldo, Vieri, Del Piero, Ibrahimovic gibi yıldızlara karşı oynamak benim için önemli deneyimdi."

"HAGİ BENİ GÖRMEK İSTEDİ"

"1 yıl Fenerbahçe'de kiralık oynadım ve şampiyonluk yaşadım. Daha sonra Galatasaray teknik direktörü Hagi, beni görmek istemişti ve beğenmişti. Galatasaray'a transfer oldum. 3 yıl güzel şeyler yaşadım kupalar ve şampiyonluklar gördüm."

"OKAN BURUK'LA İYİ ANLAŞIYORUM"

"Futbolu bıraktıktan sonra Rubin Kazan'da scout ekibinde çalışmıştım. Okan beni aradı ve yardımcısı oldum. Elazığspor, Gaziantep, Sivasspor, Göztepe, Akhisar, Rizespor ve Başakşehir'de beraberdik. Akhisar'da kupa aldık, Başakşehir'de yardımcılığını yaptım. Şampiyonluğa giderken teknik direktörlük teklifi geldi ve yollarımı ayırmıştım."

"HER ZAMAN KALBİMDE"

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"Okan Buruk'un büyük hoca olacağı belliydi. Çünkü hem karakterli, hem futbol bilgisi, teknik-taktik analizleri çok iyiydi. Futbolcu olarak Galatasaray ve İtalya'da farklı tecrübeler kazandı. Okan benim her zaman kalbimde olacak." ifadelerini kullandı.