Okan Buruk'un yeni sezon için hazırladığı transfer listesinin detayları ortaya çıktı. Crystal Palace'ın bonservisi için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Nelsson'u satmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Danimarkalı savunmacının yerine Leicester'daki kontratı bitecek olan Çağlar Söyüncü'yü gündemine aldı. Savunmanın solunda da ciddi sıkıntılar yaşayan ve bir türlü istikrar sağlayamayan Galatasaray, Okan Buruk'un talebiyle rotayı Alex Telles'e çevirdi. Sevilla'da kiralık oynayan eski Aslan için United ile görüşme yapılacak.

Süper Lig'de haftayı BAY geçen Galatasaray, bu boşluğu fırsat bilip yine transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Yeni sezon öncesi Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Avrupa kulüplerinin talip olduğu mevcut kadrodaki oyuncuları da değerlerini bulmaları halinde satmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de Victor Nelsson.

İngiliz kulübü Crystal Palace'ın bonservisi için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Danimarkalı savunmacının bu yaz takımdan ayrılma ihtimali çok yüksek görünüyor. Aslan'ın hocası Okan Buruk, bu muhtemel ayrılığa karşın stoper adaylarını belirlemiş durumda.

KADERİ BELLİ OLACAK - ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ

Dursun Özbek ve Erden Timur'la katıldığı son toplantıda, Buruk'un öne çıkardığı 1 numaralı ismin Çağlar Söyüncü olduğu öğrenildi. Leicester City'deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Milli futbolcu, henüz yeni bir kontrat teklifi alamadı ve kulübünden ayrılma ihtimali bulunuyor. Leicester'daki hoca değişimi, bir anlamda Çağlar'ın da kaderini belirleyecek. Sarı-Kırmızılılar ise vakit kaybetmeden 26 yaşındaki stoperle mutabakata varmayı hedefliyor. Taraflar arasında bir görüşme yapıldığı, ancak detayların konuşulmadığı, Leicester'daki duruma göre yeniden bir görüşme olabileceği belirtiliyor.

YENİ LİSTE HAZIRLADI - ALEX TELLES

Erden Timur'u övdü, 2 gün sonra kanaldan ayrıldı! Erden Timur'u övdü, 2 gün sonra kanaldan ayrıldı!

Galatasaray'da bir an önce çözüme kavuşturulması planlanan konulardan biri de sol bek transferi. Son olarak Hatay'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Sam Adekugbe de beklentilerin altında kaldı. Genç oyunculardan Kazımcan'ın performansını bir türlü yükseltememesi, Emre Taşdemir'in de istikrarsız görüntüsü, bu bölgeye bir transferi daha zorunlu kılıyor. Van Aanholt'la da yolları ayıran Sarı-Kırmızılılar'da, Okan Buruk'un yeni bir sol bek listesi hazırladığı belirlendi.

1 YILI DAHA KALDI

Listedeki sol bek adayları arasındaki 1 numaranın ise Alex Telles olduğu öğrenildi. Avrupa'ya Galatasaray'a transfer olarak adım atan, sonrasında Inter, Porto ve ManchesterUnited gibi devlerin formalarını giyen 30 yaşındaki futbolcu, sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiriyor. Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı sol beki İngiliz devi United'dan kiralamayı planlıyor. Ancak Telles'in ManchesterUnited'daki sözleşmesi de gelecek sezon sonunda bitecek. Dolayısıyla tarafların bonservis konusu üzerinde uzlaşması gerekecek.

(Fanatik)