35 yaşındaki futbol adamı, Manchester United zaferini ülkesinin basını AS gazetesine değerlendirdi.

"ÇOK İYİ FUTBOLCULARIMIZ VAR"

"Galatasaray'ın zaferi, sadece İstanbul'un Avrupa yakasındaki kulübün taraftarları için değil, aynı zamanda önemli oyuncular için cazip bir hedef olarak yeniden yükselen Türk futbolu adına da tarihi bir anlam taşıdı. Çok iyi futbolcularımız var. Aslında Manchester United karşısında, Sergio Oliveira, Mertens, Ndombélé veya Danimarka Milli takımında yer alan Nelsson gibi oyuncular yedekten geldi."

"LİG MAÇLARI DA BİR O KADAR ÖNEMLİ"

"Bizim için Old Trafford'da kazanmak tarihi bir anlam taşıdı ancak önümüzdeki Süper Lig maçları da bir o kadar önemli. En çok çalıştığımız şey iki farklı kulvarda takımımızı motive ve hazır hale getirmek." dedi.

Dursun Özbek'in yönetim listesi açıklandı! Erden Timur... Dursun Özbek'in yönetim listesi açıklandı! Erden Timur...

"YÜKSEK BASKININ AVANTAJI..."

"Savunmada bazen boşluklar verdik ancak aynı zamanda bir penaltı kazandık ve Casemiro'nun atılmasını sağladık. Yüksek baskının avantajları da riskleri de vardır."

ONANA'NIN HATASI

"Oyunun bir parçası olduğu için bazen hatalar yapabilir. Ancak benim için gelişim aşamasında çok yüksek seviyede bir kaleci gibi görünüyor." 

ICARDİ'NİN KAÇIRDIĞI PENALTI VE ATTIĞI GOL

"O, elit bir oyuncu. Tam anlamıyla elit. Fark yaratan bir yıldız. Avrupa'nın çoğu takımı için pahalı bir futbolcu. Avrupa dışından da teklifler aldı ama bizi seçti."

"RUS RULETİNE DÖNDÜ"

"Maçı izleyen taraftarlar müthiş keyif aldı. Rus ruletine döndü resmen. 4 maçımız daha var. Herkes gruplarda Bayern Munih ve Manchester United'ın çıkacağını düşündü ama son güne kadar her türlü sonucun açık olduğunu düşünüyorum." dedi.