Burak Elmas’ın Ali Koç’la yakınlaşması, Erol Bilecik’in “cincon” sözleri ve TFF’ye açılan savaşta Nihat Özdemir’in resti sonrasında sessiz kalınması camianın önemli isimlerini kızdırdı.

Bu isimlerin başında kulübün kanaat önderleri olarak kabul edilen Ergün Gürsoy, Abdurrahim Albayrak, Fatih Altaylı, Ahmet Şenkal ve Hamdi Yasaman geliyor.

Başkan adaylığı sürecinde Elmas’a tam desteğini gösteren Altaylı tepkili. Aynı şekilde Yiğit Şardan’ın listesine giren ama Albayrak da yönetimden menun değil.

REZAN EPÖZDEMİR GÖREVİNDEN AYRILDI

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir istifa etti. Özdemir Cuma günü düzenleyeceği basıp toplantısı ile kararını kamuoyu ile paylaşacak.

Ünlü avukatın Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile yapılan özel maç ve Hande Ocak Başev’in CEO olarak atanmasıyla ilgili eleştiriler nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi. Özdemir Beşiktaş maçı sonrası siyah-beyazlıların haklı galibiyet aldığına yönelik yönetim açıklamasına da karşı çıkmıştı.

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir dışında yöneticiler Köksal Ünlü, Işıtan Gün ve Reha Keskin’in istifa etmesi bekleniyor

OKLAR TERİM'E ÇEVRİLDİ

Galatasaray'ın ligdeki başarısız sonuçları yönetimdeki istifaları beraberinde getirdi. Bazı Sarı-kırmızılı yetkililer, teknik direktör Fatih Terim'in de görevinden ayrılmasını istiyor. Burak Elmas ise yöneticilere: "Ligde çok kötüyüz fakat Avrupa ve Kupa'da yolumuza devam ediyoruz. Mayıs ayının sonuna kadar radikal kararlar alamayız." dedi ve hocaya sahip çıktı.

(GsGazete)