Şu anda Bodø/Glimt forması giyen 32 yaşındaki sağ bekin öne çıkan sözleri şöyle...

- O sezon sonunda Galatasaray'a gittin. Olympiakos ile sözleşme yenilememek sizin kararınız mıydı?

"FENERBAHÇE DE BASKI YAPTI"

“Dürüst olmak gerekirse her şeyin bir nedeni vardır. Geriye bakmayı sevmiyorum. Öncelikle Olympiakos'tan ayrılmak istemedim. O zamanlar tüm takım arkadaşlarım bunu biliyordu. Gerçekten çok mutluydum, harika sezonlar geçirdim, gerçekten kalmak istedim. Ama aynı zamanda takım için önemli bir oyuncu olmak ve bir şeyler sunabilmek istedim. Takım için her şeyi vermek ve kulüpteki herkese yardım etmek istiyordum. O sezon zaten kaptandım. Galatasaray geldi, Fenerbahçe de baskı yaptı ve beni istediklerini gösterdiler ama sonunda söz vermiştim. Olympiakos'ta devam etmeyeceğimi anlayınca o dönemde Galatasaray'da, şu anda Panathinaikos'ta olan Fatih Terim'e söz verdim ve 'Kariyerimde bu yeni adımı deneyeceğim' dedim. Yunanistan ve Avrupa'da geçirdiğim etkileyici sezonu arkamda bırakarak Olympiakos'tan başım dik ayrılmak istedim."

- Fatih Terim seni Galatasaray'a götürmüştü. Onunla ilişkiniz nasıl?

"OLAĞANÜSTÜ BİR ANTRENÖR"

"Sayın Terim, sakatlığım sırasında bana destek veren kişilerden biridir. O olağanüstü derecede iyi bir antrenör, inanılmaz bir tecrübeye sahip, büyük bir isim ama aynı zamanda bir insan olarak onu çok takdir ediyorum ve onu seviyorum. Onu Panathinaikos ile Yunan liginde takip ediyorum. Neler yaptığını, nasıl gittiğini takip ediyorum. O benim için çok özeldir."

Serhat Ulueren: "Erden Timur'la henüz anlaşma sağlanamadı!" Serhat Ulueren: "Erden Timur'la henüz anlaşma sağlanamadı!"

- Onunla en yoğun neyi hatırlıyorsun?

"BANA GERÇEKTEN DESTEK OLDU"

"Transfer olduktan kısa bir süre sonra sakatlandım. Sahada çok fazla deneyim yaşamadık ama gözümden sakatlandığımda bana verdiği destek inanılmazdı. O talihsiz durum bizi çok yakınlaştırdı. O anlarda etrafınızdaki karakterleri anlıyorsunuz ve o bana gerçekten destek oldu. Onun yanımda durma şeklini asla unutmayacağım."

- Şimdi Fatih Terim Panathinaikos'ta sizi arayıp yanına çağırdığını söylese ona ne derdiniz?

"OLYMPİAKOS'LA YAKIN BİR İLİŞKİM VAR"

"Sanırım Olympiakos'u ne kadar sevdiğimi biliyor bu yüzden bana sorma sürecine bile girmiyor (gülüyor). Olympiakos'un benim için ne anlama geldiğini biliyor, ve beni de bir insan olarak tanıyor. AEK, Galatasaray'dan sonra beni çok istiyordu ama ben gitmek istemedim. Olympiakos'la yakın bir ilişkim var. Olympiakos'la hikayem harika ve bunu mahvedemezdim." şeklinde konuştu.