Galatasaray'ın son dönemde performansı ile göz dolduran oyuncusu Ömer Bayram Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. "Dürüst olmak gerekirse, bu sene futbol oynanacağını düşünmüyorum. Ne Ağustos ne de Eylül'de." dedi. Ömer Bayram ayrıca flaş bir itirafta bulundu. İşte dikkat çeken açıklamalar...

Galatasaray'da bu sezon yaptığı asistlerle dikkatleri üzerine çeken Ömer Bayram, Hollanda basınına bir röportaj verdi. Ailesinden bir kişide corona virüsü (Covid-19) çıktığını belirten Ömer, bu sene futbola dönmenin zor olduğunu da ifade etti.

Hollanda basınına konuşan Ömer Bayram, corona virüsü nedeniyle liglerin ertelenmesi ile ilgili, "Dürüst olmak gerekirse, bu sene futbol oynanacağını düşünmüyorum. Ne Ağustos ne de Eylül'de." dedi.

Ömer, "İki tıkla telefondan istediğimi sipariş edebiliyorum, birçok kişi bunu yapamıyor. Biz futbolcular ne kadar şanslı olduğumuzu asla unutmamalıyız. Ya işiniz yoksa, kira ve yemekleri karşılayamıyorsanız?

Akhisaspor'dan geldikten sonra Galatasaray'daki ilk yılında zorlandığını ifade eden 28 yaşındaki oyuncu, "Benim tüm futbol hayatım bir dönüşüm. Alışmak biraz zaman aldı. Çocukken oynamayı hayal ettiğim kulüpte çok fazla şey yapmak istedim ama bu aleyhime oldu.

Yine de her zaman yapabileceklerime inandım. bu da harika sezon bir sonuçlandı. Bir kuş kadar özgürdüm. Dersler çıkardım, zihinsel ve fiziksel olarak güçlendim. Şimdi çocukluğumdaki gibi oynuyorum." diye konuştu.

EURO 2020'nin ertelenmesi hakkındaki görüşü sorulan Ömer Bayram, ailesinden birinde corona virüsü çıktığını belirterek, "Futbol ikinci sırada geliyor, şu anda corona virüsü ile ilgili olanlar çok daha önemli.

Avrupa Şampiyonası bir yıl kaydı. Aynı şekilde, ailemde birisinde korona var. Bir oyuncunun ne sıklıkla Avrupa Şampiyonası'na gitme şansı var? Gerçek şu ki durum şu anda umutsuz." dedi.

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu sözlerini, "Evde kalmak en iyi seçenek, tek çözüm. Şimdi birkaç şeyden bahsettik ama futboldan çok daha fazlası var. Küçük işletmeler ne olacak? Kafalarını suyun üstünde nasıl tutacaklar? Bütün ekonomi ölecek.

Biz eğlendiriciyiz, bu yüzden futbolun son dönecek şey olması mantıklı. Kulübümüzün sezonluk biletleri geri ödemek zorunda kalabileceğini biliyorum, bu arada oyuncu maaşlarına da milyonlar harcanıyor." diyerek tamamladı.

Fotomaç