Çıkan bu iddialar karşısında ne Fatih Terim ne de Beşiktaş cephesinden bir yalanlama gelmedi.

TİMUR AYRILDI, BEŞİKTAŞ'I REDDETTİ

Beşiktaş kulübü, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un ayrılığından kısa bir süre sonra Hollandalı teknik adam Giovanni Van Bronckhorst ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

Siyah-beyazlılar ilk olarak Fatih Terim'le görüşmüştü. Terim, Galatasaray yönetiminde işlerin karışmasından ve Okan Buruk'la yeni kontrat yapılmamasından sonra Hasan Arat'ın teklifini geri çevirdi. Beşiktaş da peşine Van Bronckhorts'u duyurdu.

AKLINDA 2 PLAN VAR

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

Galatasaray camiasının akil insanları her zaman Fatih Terim'i Galatasaray'a Başkan olarak görmek istediklerini dile getiriyorlar. Bununla birlikte Terim'in kafasında 2 plan oluşmaya başladı.

İlk senaryo: Erden Timur'un ayrılığından sonra Okan Buruk da yıpranmamak için birkaç ay içerisinde ayrılık kararı alabilir. Bu da deneyimli hocaya yeniden Galatasaray kapılarını sonuna kadar açar. Timur'un yerine göreve getirilen İbrahim Hatipoğlu ile arası çok iyi. Kendisine araba hediye eden Ali Yüce de Yönetim Kurulu'nda yer alıyor.

İkinci senaryo: Okan Buruk görevine devam eder, erken seçim kararıyla sezon bitmeden Başkanlık seçimi yapılır ve Terim kendisine yakın iş adamlarını yanına alarak hayal ettiği Galatasaray'a Başkan olarak geri dönüş yapar.

Fatih Terim, Dursun Özbek ve Erden Timur tartışmalarından sonra yeniden camiada destek görmeye başladı.