Önder Özen, Galatasaray'ın tek kulvarda ve dar rotasyonda olmasının da lig yarışında avantaj olduğunu söyledi.

"GALATASARAY 3 TANE İLK YAŞADI"

"Derrick Köhn dördüncü maçında ilk golünü attı. Sinyalleri veriyordu. Anahtar pasları attı, gole giden asistleri vardı, vuruşları vardı, çok başarılıydı. Lucas Torreira, Galatasaray kariyerinde 73.maçında ilk golünü attı. Maçın yıldızı Kerem Demirbay ise futbol kariyerinde ilk kez hat-trick yapma başarısı gösterdi. Oynadığı futbolun yanında kendini çok fazla ön plana çıkarmayı seven bir yapısı yok. Rakiplerine saygı da gösteriyor."

"ŞAMPİYONLUĞA ALIŞMIŞ OYUNCUNUN..."

"Rotasyonun dar olması ligde her zaman işe yarar. Çarşamba - Pazar maç oynasanız daha geniş rotasyona ihtiyacınız olur. Ritim tutmuş ve şampiyonluğa alışmış tecrübedeki oyuncunun katkısı, adanmışlığı oynamamış oyuncudan daha fazladır. Buna ek olarak rakibe karşı daha fazla çalışma imkanı verir. Hafta için maçın olsa 1 haftada 2 farklı taktikle oynayacaktın belki. Ayrıca yorgunluk çok fazla sakatlanmaya da sebebiyet verir dinlenmek daha iyi gelecektir."

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

KASIMPAŞA MAÇI YORUMU

"Hedefi olan veya olmayan takımlar, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı çok başka bir futbol oynuyor. Bunu İstanbulspor maçında gördük. Fenerbahçe de ise iç saha maçlarında gördük. Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısındaki avantajı iyi bir zeminde oynayacak olması. Hızlı ve akışkan bir sahadır. Ayrıca Kasımpaşa kolay pozisyon verdiği gibi kolay da pozisyona girer."