Vole'ye konuşan Önder Özen, Galatasaray taraftarına da övgüler sarf etti.

"TARAFTAR OLAĞANÜSTÜ..."

"Bu sezon iç sahada en başarılı takım Galatasaray oldu. Tüm maçlarını kazandılar. Avrupa maçlarında da baskıyı hissettirdiler. İyi sonuç alamadıkları oldu ama Rams Park'a gittiğiniz zaman tam anlamıyla kendinizi deplasmanda hissediyorsunuz. Taraftar olağanüstü rakibini baskı altına alabiliyor. Top Galatasaray'a geçtiği zaman taraftarlar şarkısını söylüyor, sloganını atıyor, destek veriyor. Top rakibe geçtiği an çok farklı bir geçiş veriyorlar. Rams Park'daki seyirciler bunu yapabiliyor."

"DAĞINIKLIK GÖRMEDİK"

"Galatasaray'ın kaybettiği maçlarda bile toplu halde bir dağınıklık görmedik. Her maç 3-4 oyuncunun ciddi mücadele verdiğini veya atletik performans, çabukluk ürettiğini gördük. Antalyaspor müsabakasında Sanchez, Nelsson ve Köhn bunları yaptı. Diğerleri reaksiyon veremedi."

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

"PROFESYONEL ÇATIŞMA OLABİLİR"

"Okan Hoca'nın Zaha'yla ilgili kararına saygı duyuyorum. Bilmediğimiz bir şey, antremandaki tavrı veya profesyonel bir çatışma olabilir. Buna karşılık Zaha'nın Tete ve Vinicius'tan daha önde olduğunu düşünüyorum."

"KÖHN, PRECİADO'YU DURDURABİLİRDİ"

"Köhn'ün hücumu iyi ama savunması kusursuz değil. Caydırıcı bir hücumcu olmasıyla Sparta Prag karşısında Preciado'yu durdurabilirdi. Ortada bir gerçek var, Galatasaray'ın savunması ve hücumu için nokta atışı bir transfer."

DERBİ YORUMU: "FRANSA - PORTEKİZ MAÇI GİBİ..."

"Şampiyonlar Ligi'nden örnek verelim. Galatasaray, Bayern Münih maçında tempoyu düşürdü daha kalabılık ve kompakt bir futbol ile hızlı ataklarla sonuca gidebileceği bir maç tercih etti. Manchester United deplasmanında ise çıkıp oynamaya çalıştı, pas yapmaya çalıştı. Beşiktaş'ın kadrosuna göre bir değerlendirme yapalım. Oyun üstünlüğü, topa sahip olma bağlamında Galatasaray'da olacak. Fernando Santos güçlü bir takım savunması oynatacak. Yani Fransa - Portekiz maçı gibi bir karşılaşma bekliyorum. Portekiz bekleyip gidiyor, Fransa ise örüp örüp kaleye gelmeye çalışıyor. Öyle olacak. Galatasaray, Beşiktaş'ı yenerse lig kupasını %51 cebine koymuş olur." ifadelerini kullandı.