Önder Özen, Ankaragücü'nde kiralık oynayan Kazımcan Karataş için de sert eleştirilerde bulundu.

"GALATASARAY MAÇLARINI TRİBÜNDE İZLER"

"Kazımcan için artık Galatasaray defteri kapandı. İlk golde Kerem Demirbay'ı tutamadı, İkinci golde yine Sanchez onun bölgesinden defanstan geldi attı, üçüncü golde de penaltı yaptı. Köhn seviyesinde hiç değil. Anca Galatasaray maçlarını tribünde izler. Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi maçları da hiç iyi geçmedi zaten."

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"UEFA KUPASI'NI ALAMAZ DERDİM"

"24 sene öncesine gidelim ve Şubat 2000'de Galatasaray UEFA Kupası'nı alabilir mi? Diye sorsalardı alamaz derdim. Bugün alabilir diyorsun. Kalede Copa America kazanmış kaleci, forvette Serie A'da 22 yaşında kaptan olmuş, gol kralı olmuş golcü var. Kerem ve Zaha'yı da o postere koyabilirsin. Galatasaray'ı zorlayacak Leverkusen ve Liverpool dışında başka bir takım göremiyorum. Villareal ve Rangers gibi takımlardan bu Galatasaray'ın çekinmemesi gerek, kadro kalitesi ve hocanın hedefleri bunu gösteriyor bize."

RÖVANŞTA NE OLUR?

"Okan Buruk'un bu maçta yine risk alacağını düşünüyorum. Sparta Prag, Galatasaray'ın üzerine gelecek. İlk maçta denediler kısmen başarılı oldular. Galatasaray ise buna öndeki 4 hücumcu oyuncusunun baskısıyla kırmaya çalışacak. Eğer savunmadan, hatta kaleden Muslera ile çıkmayı denerlerse kesin galibiyet alacaklarını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.