Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

Önder Özen, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a da bazı tavsiyelerde bulundu.

"AYNI SIKINTIYI AVRUPA TAKIMLARI DA YAŞIYOR..."

"Icardi'siz Galatasaray'ın yaşadığı aynı sıkıntıyı Avrupa takımları da yaşadı. Lewandowski'siz Bayern, Haaland'sız Manchester City, Abraham'sız Roma. Icardi'li Galatasaray ve Icardi'siz Galatasaray'ın istatistiklerini karşılaştırın; Kaleye gidiş, toplam şut, ürettiği xG, girdiği net gol fırsatı, attığı gol hepsinde Icardi'li Galatasaray üstün."

"BAKAMBU TOP İSTER"

"Galatasaray'da Bakambu oynadığı zaman arkasına bakar Mertens geliyor mu, sağından Tete, solundan Kerem bindiriyor mu? Çünkü top ister. Ama Icardi öyle değil yüzü direkt kalede."

"TORREİRA VE BOEY'DE DÜŞÜŞ VAR"

"Son haftalarda takımda fiziksel geriye düşüş var. Torreira'da özellikle görüyorum. Boey de 5-6 hafta önceki terminatör kimliğinde değil. Tete zaten hiçbir zaman öyle olmadı."

"TRABZONSPOR MAÇI ÖNEMLİ VİRAJ"

"Şampiyonluk yolunda Galatasaray önemli bir maça çıkacak, bu önemli bir viraj. Trabzonspor'da takıma kimlik ve kimya veren oyuncuların eksikliği var. Ama önemli olan Galatasaray ne durumda? Allianz Arena'da ve Old Trafford'da rakibine sahayı dar eden takım aynı durumda mı? Buna bakmak gerekiyor."

"OKAN HOCA BU TOPLARA GİRMEMELİ"

"Son haftalarda Okan Hoca çok fazla hakem konuşmaya başladı. Bu toplara girmemeli. Girersen futbolcular seni ciddiye almaz. Onlara sığınacak dal veriyorsun. İdari konuları idareciler konuşmalı. Başkanı, yöneticisi vs. Futboldan uzaklaşınca takım da geriye gidiyor."