Bazı Galatasaraylı futbolculara eleştirilerde bulunan Önder Özen, Okan Buruk ve ekibinin Kasımpaşa'yı iyi analiz edemediğini söyledi.

"GALATASARAY'IN ZAAFI BUYDU"

"Kaan Ayhan iyi bir savunmacıdır, ben çok beğenirim, oyun aklına bayılırım ama rakibe karşı birebir oynama, çabuk ve çevik oyuncular karşısında zorlanıyor. Derrick Köhn harika hücumcu bek, beğeniyorum, çok daha iyi olacak. Ama savunma sıkıntısı olduğunu biliyoruz. Kasımpaşa özellikle Berkan ve Köhn'ün olduğu tarafı çok iyi işledi. Galatasaray'ın zaafı buydu. O yüzden yüksek skorlu müsabaka olacağını tahmin etmiştim. Muslera 2 kritik kurtarış yaptı, 2 de hatalı çıkışları oldu."

"17-10 ŞUT ÜSTÜNLÜĞÜ"

"Galatasaray şampiyonluk yolunda çok değerli bir galibiyet aldı kabul ediyorum fakat 11'e 11'lik bölümde 17-10 Kasımpaşa'nın şut üstünlüğü vardı."

"ANTRENÖR EKİBİNİ BEĞENİYORUM AMA..."

"Galatasaray'da Okan Buruk ve antrenör ekibini beğeniyorum ama Kasımpaşa gibi hücum niteliği yüksek olan takıma karşı iyi hazırlanmamışlar. Çok geçirgen orta saha ve Kasımpaşa'nın rahat savunma çıkışlarını gördük. Önde baskı yapamıyorsun diyelim takım halinde kompakt takım savunması da yapamadılar."

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"BİREYSELLİK ÖN PLANA ÇIKTI"

"Galatasaray skor üstünlüğünü aldıktan sonra Tete, Zaha, Ziyech, Barış gibi oyuncular ileri çıktı geri gelmediler. 'Bir tane de ben atayım' düşüncesine kapıldılar. O anda öncelikleri 3 puan değil bireysellik ön plana çıktı. Takımı bıraktılar, kendilerini düşündüler. Ciddi bir eleştiri konusu bu. Torreira ve Kerem Demirbay sizin için dövüşüyor ama siz bunlara yardım etmiyorsunuz. Soyunma odasında 'Gelin beyler bizim için ne yaptınız?' dese verecek cevabınız yok. Muhtemelen puan kaybetselerdi yuhalanan, eleştiri alan geri dönmeyen bu saydığım futbolcular değil de Kerem Demirbay ve Torreira olacaktı. Futbol böyle bir oyun işte."

"ZİYECH TAKIMDA KALMAMALI"

"Hakim Ziyech'e hayranım ama ona güvenerek kadro kurulmaz. Takımda kalmamalı. Sezon sonuna kadar verim alınıp kendisine teşekkür edilmeli." dedi.