Özen, Galatasaray'da İlkay Gündoğan ve Wilfried Singo'nun performanslarını da değerlendirdi.
"SİNGO ONU YAPABİLİR..."
"Wilfried Singo 3'lü oynayabilir. Çünkü 3'lü oynadığınız vakit bir stoperiniz hızlı oynayabilecek ve geniş alanları kapatabilecek Singo onu yapabilir. Bence iyi transfer olmuş."
"5 MAÇTA DA BU TARZ GOLLER..."
"Galatasaray savunmaya yerleştiği zaman rakip eğer atağı sonlandıramazsa mutlaka cezalandırır. O topun ya dışarı çıkması gerekiyor ya da gol olması gerekiyor. Galatasaray 5 maçta da bu tarz goller attı ligde."
"BARIŞ KENDİNİ YENİLEDİ"
"Barış Alper Yılmaz sürekli yüksek tempoda oynuyor. O arayı yakaladı ve dönüşü muhteşem oldu. Kendini yeniledi. Daha iyi fizik kalitesiyle döndü. Neymiş? Bacak bacak üstüne atıp idmanı izlemiş çocuk dinlenebilir. Bunda kötü bir durum yok."
"İLKAY FARKINI O ZAMAN KOYACAK"
"İlkay Gündoğan forvet arkasında oynanamalı. Öyle oynadığı durumlarda Icardi de top almak istiyor ve kendisine pas atacak kanal bulamıyor. İkinci devre orta sahaya geçti gerçek farkı o zaman gördük. Asıl tam kadro olduğu vakit o zaman farkını koyacak. Şampiyonlar Ligi'nde bazen tempoyu ayarlamanız gerekiyor orada işinizi görecek."
"EN ETKİLİ SİLAHLARI..."
"Galatasaray, Eintracht Frankfurt'tan kadro kalitesi olarak çok daha iyi takım. Savunma, orta saha ve forvet her anlamda üstün. Ama ezber oyunları var. Dengeliler, hızlılar, geçiş oyunu yaparlar. Maçlar bol gollü biter. Can Uzun ve Ritsu Doan en etkili silahları. Daha fazla pozisyona Galatasaray girer, oyun üstünlüğünü de alırlar. Fakat rakip hızlı ve etkili çıkabilen bir ekip. Geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray'ın bu tarz takımlara karşı zorlandığını görmüştük." ifadelerini kullandı.





