Önder Özen, Galatasaraylı futbolculara ve Okan Buruk'la ilgili ayrı ayrı tespitler yaptı.

"İÇ SAHADAKİ MAÇLAR DAHA ÖNEMLİ"

"Şampiyonluk yolunda her maç önemlidir ama iç sahadaki tutku, oyun, birleşme her zaman daha önemlidir. Kararlılığını gösteriyor sizin. Taraftar 1 kişinin bile geri çekilmesine müsade etmiyor. Hızlı oynuyorlar, acele etmiyorlar. Aynı şeyi yedek kulübesinde de görüyorum. Okan Hoca maçı 1.dakikadan itibaren yaşıyor hemen anında reaksiyon veriyor oyuncularına. Galatasaray 1-0 olduktan sonra da kararlı oyununa devam etti. 2-0'ı bulana kadar vites düşürmedi. 2-0'dan sonra da rakipe gel bakalım diyip kontra yakalamaya çalışıyorlar."

"1 NUMARA AÇIK ARA MUSLERA"

"Çok güçlü oyuncuları var. Halen 1 numara açık ara Muslera. Atakları hızlı başlatıyor, defansif anlamda ise ceza sahası dışında Neuer gibi hamlelerde bulundu. Bu konsantrasyon hiç bozulmadı. Muslera'nın ayakları çok iyi değildir ama kafa çalışıyor ve olması gereken yerde."

"OLAY YERİ İNCELEME POLİSİ GİBİ"

"Davinson'da kontrollü agresiflik görüyoruz. Kart görmeden yaptığınız sertlik, kart görmeden topa yaptığınız sertlik, rakip için caydırı sizin için güvenilir. Torreira'nın orta yerdeki kıpırtısı olay yeri inceleme polisi gibi, her yerde."

"MERTENS'İN ENERJİSİ BİTMİYOR"

"Mertens sanki futbolu bırakmayacakmış gibi kıpır kıpır halen çok istekli hala çok teşebbüs ediyor. Onun enerjisi bitmiyor."

"ICARDİ OMURGAYI TAMAMLIYOR"

"Icardi hiçbir şey oynamıyor ama halen en güçlü halka. Omurgayı halen tamamlıyor. Haftalardır atamıyor ama şunu veriyor, geldi mi atacak zaten, tık gol olacak. Galatasaray kararını vermiş. Konuşmayın, gevezelik etmeyin, ısınmaya kalkar mı ben kararımı verdim oturup seyredin diyor. Böylece güçlü omurga tamamlanıyor."

"BU KARARLILIK GALATASARAY'I ŞAMPİYON YAPACAKTIR"

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

"Her sezon her takımda günü veya haftaları gelen gelen futbolcular vardır. Barış Alper'den bahsediyoruz. Ortalama teknik bir kalite, ortalamanın çok üstünde bir güç ve çabukluk, dinamizm ve atletik. Hiç bırakmıyor, onun mücadelesini verdiği zaman taraftardan alkış aldı. Icardi'nin günü gelmiyor ama varlığı yetiyor. Rakiplerin önlem almasını sağlıyor. Tüm bunlara baktığımız zaman bu kararlılık tutumu Galatasaray'ı şampiyon yapacaktır."

KEREM AKTÜRKOĞLU YORUMU

"Dinlenerek mi, oynatarak mı kazanılır? Bence oynatılarak kazanılır Kerem Aktürkoğlu. Fakat Prag maçında bir seçim yapmak zorundaysam Zaha'yla başlarım ilk 11'de." şeklinde konuştu.