Tuğrul'un Galatasaray'la ilgili aktardığı gelişmeler şöyle...

"OSİMHEN OLMAZSA EN NESYRİ"

Abdullah Avcı'dan transfer tavsiyesi: "2 tane şart!"
Abdullah Avcı'dan transfer tavsiyesi: "2 tane şart!"
İçeriği Görüntüle

"Osimhen'i isteyen Al-Hilal teklifini yenileyecek. 50 milyon Euro'yu aşan bir maaş teklifi yapacaklar. Eğer bu transfer olmazsa Fenerbahçe'den En-Nesyri'ye talip olacaklarmış. Arapların golcü operasyonu Galatasaray ve Fenerbahçe üzerinden devam edecek."

"HAKAN'A 10 MİLYON EURO"

"Galatasaray, Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na 10 milyon Euro maaşlık teklifi yapmayı düşünüyormuş. Belli ki Galatasaray bu transferde istekli. Inter yönetimi tok satıcıya oynuyor ama aynısını Sneijder'in Galatasaray'a transfer olduğu zamanda da yaptılar. Yakın dönemde gelişmeler olabilir."

"İLKAY KALACAK GİBİ"

"Pep Guardiola için İlkay Gündoğan önemli bir konumda. Üstelik geçen sene hiç maç kaçırmadığını da söyledi İlkay. Belli ki takımda kalacak gibi görünüyor. Yaşının ve maaşının fazla olmasından dolayı Türkiye'deki eleştirilere de takıldı bence. Sosyal medyadan okuyordur sonuçta. Bana göre bu anlamda haksızlık yapıldı. Bu seviyedeki oyuncu her yerde oynar." şeklinde konuştu.