Henry Onyekuru’dan vazgeçen Galatasaray kanat oyuncusu arayışlarına devam ediyor. İtalya’dan ise sürpriz bir iddia geldi. O iddiaya göre Genoa geçen sezon Juventus’tan kiraladığı Marko Pjaca’yı yeniden istiyor. Ancak bu kez karşısında Galatasaray’ı buldu.

Fatih Terim’in İtalya’dan tanıdığı menajer Alessandro Lucci ile konu hakkında görüştüğü ve bilgi aldığı gelen haberler arasında. Pjaca’nın Türkiye’ye gelme konusunda ikna olması durumunda Terim’in Juventuslu yöneticilerle de görüşeceği bildirildi.

Juventus’un 5 sezon önce 23 milyon euro ödediği ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan Pjaca’yı Schalke, Fiorentina, Anderlecht ve Genoa’ya kiraladı. 2 yıllık daha sözleşmesi var.

YÖNETİMDEN KASA KOLAYLIĞI: 20 MİLYON EURO

Burak Elmas ve ekibi geçmiş dönemden kalan acil borçları ödeyip transfer tahtasını açtırdı. Burak Elmas yönetimi göreve başlar başlamaz mali zorluklarla karşı karşıya kaldı. Eski teknik direktör Igor Tudor'a olan borçlar yüzünden ilk etapta 800 bin Euro'luk ceza ödendi ve transfer tahtası açıldı.

Geçen sezondan kalan oyuncuların maaş alacakları, bonuslar ve vergilerin de yer aldığı ödemeler kısa süre içinde yapıldı. Toplamda yeni yönetimin 20 milyon € (206 milyon TL) ödeme yaptığı öğrenildi.

(Fotomaç)