Galatasaray Mario Lemina ve Michael Seri'nin alternatifini arıyor. Fatih Terim orta sahadaki iki yıldızı Jean Michel Seri ve Mario Lemina’nın gelecek sezonda da takımda olmasını istiyor... ancak Seri’nin satış opsiyonu 18 milyon Euro, Lemina’nın ise 8 milyon Euro. Toplamda 26 milyon Euro’luk transfer bütçesi olmayan Galatasaray yönetimi buna rağmen iki oyuncu içinde kulüpleri Fulham ile Southampton’ın kapısını çalacak.

Galatasaray’ın Seri için 4 milyon Euro’ya, Lemina için de 3 milyon Euro’ya ancak çıkacak bütçesi var. O da tüm şartları zorlamak kaydıyla. Bu yüzden Fatih Terim scout ekibine bir rapor verdi. Sözleşmesi biten kendilerine en uygun oyunculardan bir liste hazırlanmasını istedi. Bonservis bedeli olmadan en iyisini nasıl alabilecekleri konusunda çalışma yapılmasını talep etti.

Scout ekibinin iki önerisi

Scout ekibi ön libero için Bafetimbi Gomis’in kuzeni Nampalys Mendy ile orta sahaya John Lundstram ismini getirdi. Özellikle Championship takımlarından Sheffield United’ta oynayan John Lundstram için şartların şimdiden zorlanabileceği hatta sözleşme teklif etmenin mantıklı olduğu bildirildi.

Fotomaç