Osman Tanburacı, Galatasaray'ın iyi yolda olduğunu, futbolculara ve Okan Buruk'a haksızlık yapıldığını dile getirdi.

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

"FUTBOLCULAR ROBOT DEĞİL"

"Sosyal medyaya ve basına bakıyorum Kerem ve Icardi başta olmak üzere diğer futbolcular yerden yere vuruluyor. Bu futbolcular daha ne yapsın? Galatasaray'ın bu sezonki resmi maçlarında 1 tane mağlubiyeti yok. Penaltı atışında bir taktik denemişler olmamış. Dakikalar sonra biri asist yaptı diğeri gol attı. Her maç her maç iyi futbol göremeyiz. Futbolcular robot değil, oynanan futbol da bilgisayar oyunundan ibaret değil."

"TRANSFERLERE SABIR GÖSTERMEK LAZIM"

"Bazı transferler yapıldı. İyi çıkanlar da oldu kötü çıkanlarda. Mesela Bakambu'yu henüz göremedik. Halil yetersiz. Ndombele ise kiloları var ama bunların takıma adapte olması ve kendilerini hazır hale getirmesi için 1 ay zaman vermek lazım. O zaman keskin konuşmalarda bulunabiliriz." dedi.

"FATİH TERİM'İ YAMAYANLAR VAR"

"Medyada bakıyorum bazı gazeteciler, Okan Buruk'u ilk fırsatta alaşağı edip Fatih Terim'i yamaya çalışıyorlar. Geri getirmek istiyorlar. Ben buna izin vermem. Okan Hoca başarılıdır. Genç ve çalışkan bir hocadır. Kimseye kolay kolay yedirtmeyiz. Anadolu takımlarında başarılı oldu. Galatasaray'da da kendisine bir şans verildi ve başarılı oldu. Olmaya da devam edecek inşallah."