Yönetim taraftarı tamamen ayrıştırdı, Galatasaray’ın şu anki teknik direktörü Tudor’a eski futbolcularından Okan Buruk rahat rahat’’ vasıfsız’’diyebildi. Bu kadar dağınık bir ortamda oyuncular şampiyonluk inadını sürdürüyor. Kendi teknik direktörüne’’ vasıfsız’’ diyen kişi hangi rakip teknik direktör olursa olsun Galatasaray gibi büyük kulüpten bir reaksiyon gelmesini herkes bekler ama bu reaksiyon gelmiyor. Neden gelmiyor? Çünkü ne kadar başarısız bir yönetim de olsa gerçekleri onlar da görüyor. Yolları ayırmaya cesaret edemedikleri Hırvat çalıştırıcı Galatasaraylıları sürekli utandırmaya devam ediyor. Durup dururken kavga ettiği 3.meslektaşı. Maç 2-0’dan 2-2’ye gelmiş, takım iyi oynuyor, Tudor kavga ediyor.

Saha içine gelecek olursak Galatasaray Takımının sağlıklı bir pskolojisinin olmadığını görmek çok mümkün. Maçın başında Belhanda’nın kale karşısındayken vurmaması bunun ilk göstergesi. Mariano gibi bir kaliteli ismin sakatığı yine maça baskılı başlamak isteyen düzeni bozdu. Akhisarspor’u analiz ettiğimiz vakit rakiplerininn hatalarıyla pozisyon arayan bir takım. Denayer’i sağ beke almanın mantıklı bir karar olmadığını düşünüyorum. Çok rahat açıklardan biri bek olabilirdi. Elbette bu rakibe göre olan bir durum. Veya şu var; üçlü defansa dönülecek en uygun maç ve üçlü defansa anca 2.yarının başında döndü Galatasaray. Yenik duruma düşünce yine oyundan kopan Sarı Kırmızılılar 10 kişilik takımdan 2.golü yedi. Kırmızı kart pozisyonunndaki faul kararı bana göre yanlıştı. Eksik kalmamış Akhisar’a karşı iş daha zor olurdu. Bu arada 2.golü Olcan Adın attı. Hani Dursun Özbek’in’’ kızdım gönderdim’’ dediği Olcan Adın. ‘’kızdım gönderdim’’ denen Olcan Adın Galatasaray’a attığı gole sevinmedi. Dursun Özbek Başkan’dan Olcan’ın daha büyük hizmeti vardır. Galatasaray’da şampiyonluk görmüştür.

Soyunma odasında oyuncular mutlaka kendi aralarında konuşmuşlardır. Maça zaten büyük bir hırsla başladılar. Taraftara da parantez açmak lazım. Devre arasında yaşananlara rağmen 2.yarı başlar başlamaz en ufak takımı olumsuz etkileyecek ses çıkmadı. Golü erken bulmak önemliydi ve Fernando Premier Lig tecrübesini gösterdi. Moral gücünü arkasına alan Galatasaray Gomis ile 2’yi bulunca sular duruldu. Galatasaray Takımı rakip kaleye gitmekten korkmaz. Bağlasan durmaz bu takım. Bu takımı geri çeke çeke düzeni bozuldu takımın. 2-0’dan sonra gol için gidince ne olduğunu gördük. N’Diaye’nin en iyi maçını oynamasının sebebi doğru görevleri almasıydı. Muslera en kötv maçını oynadı. Bomboş iken topu kafayla ileri vurması en acemi kalecilerin yapmayacağı bir hareketti. 3 puan önemli ancak gelecekle ilgili görüşleri değiştirmez. Olmuyor işte bunu yönetenler de görüyor. Yönetimin bu durumunu görüp bari biz yardım etmeye çalışalım diyor insanlar sonra tablo bu oluyor. Güven yok.

Gomis’in oyundan nasıl atıldığını da gördük. Kurşun yemiş gibi uçan Akhisarlı oyuncu Gomis’i attırdı. Gomis özür diledi deyip haklı çıkmaya çalışıyorlar. Bütün oyuncular cezalarını indirtirken Galatasaraylı oynucular tartışmalı kırmızı kartlar görüp fazla ceza çekiyorlar. Bakalım göreceğiz bu sefer ne ceza gelecek.