Süper Lig'in 21.haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Zirveyi yakından ilgilendiren maçın özet görüntüleri maç bitiminden kısa bir süre sonra beIN Sports'tan sitemizde yüklenecektir.

ÖZET İÇİN TIKLAYIN 

İzleyiciler; Fenerbahçe Alanyaspor özet, Fenerbahçe Alanyaspor izle, Fenerbahçe özet, Alanyaspor özet gibi ifadeleri de aratmaya başladı.

11'ler şöyle:

F.Bahçe: Altay, Isla, Jailson, Serdar, Dirar, Gustavo, Ozan, Tolga, Rodrigues, Kruse, Muriqi.

Alanyaspor: Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Onur, Siopis, Salih Uçan, Campos, Bakasetas, Efecan, Cisse.

RIDVAN DİLMEN'DEN HAKEM YORUMU

Pozisyonu yorumlayan Rıdvan Dilmen "Kural varsa uygulanır. Benim ağzımı kapatsan, kollarımı bağlasan, insanlara ne anlatabilirim? Kural eli açık diyorsa ve bu da penaltı diyorsa... Jailson'un pozisyonunda oyuncu doğal durumun dışında olabilir ama tıpkı Welinton'un eline düştüğü gibi topun, istem dışı. Oyuncu ıskalıyor, yarım metre mesafede ele çarpıyor. Yardımcı hakem pozisyonu net görüyor, devam diyor. Orta hakem Ümit Öztürk tereddüt etmiyor, devam diyor. Gördüm, devam diyor. Silah zoruyla mı çağırıyorlar seni, sen orta hakem değil misin? Gördün, oyna dedin. Ne Welinton'un, ne Jailson'un pozisyonuna penaltı veririm. Hakem arkadaşıma sordum, 'Penaltı' dedi ama benim anlayışıma göre penaltı değil. Welinton'un eline çarptı top, bence elle oynamadı, çarptı. VAR çağırsa ne olacaktı? A, doğru görmüşsün, B, penaltı, C, Serdar Aziz yükleniyor, faul. Önce vermiyorsun, sonra gördüm diyorsun ve gitmiyorsun. Allah sonumuzu hayır etsin. Serkan Tokat başka bir yerde mi eğitim alıyor. Sen 'penaltı değil, gördüm, oyna' diyorsun sonra..." dedi.