Sosyal medyada gündem olan Şenkal'ın öne çıkan sözleri şöyle...

"PARA KARŞILIĞINDA KADIN AYARLAMAYA ÇALIŞIYOR"

"Bahsettiğim kişi Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve en büyük camiasının iletişim departmanında çalışıyor. Yönetim kurulu üyelerine ve normal üyelere kadın ayarlayan biri var. Kabul etmeyen kadınları işinden çıkarmak durumunda kaldılar."

Önder Özen: "İkisini de Galatasaray almadı F.Bahçe elendi" Önder Özen: "İkisini de Galatasaray almadı F.Bahçe elendi"

"1 HAFTA SÜRE VERİYORUM"

"Sayın başkan ve yöneticilere 1 hafta süre veriyorum. Bu isimleri açıklamazlarsa 1 hafta sonra ben kendim açıklayacağım. Başka durumları da izah edeceğim. Şu anlık sadece bu kadar söyleyebiliyorum."

"YALANSA AİLEMİN ÖLÜSÜNÜ GÖREYİM"

"Anlattığım şeylerde tek bir harfin eksikliği, yanlışlığı söz konusuysa ailemin ölüsünü göreyim."

SERBAY ŞENKAL KİMDİR?

Serbay Şenkal, 2011 yılından bu yana GS TV'de sunuculuk yapıyordu. Üniversiteden mezun olduktan sonra spikerlik alanında kariyer yapmayı amaçlayan Şenkal, Mart ayında görevinden ayrıldı.

Serbay Şenkal, paylaşımları ile oldukça tartışılan bir isimdi.

Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı'ya "Futbolda temizlik lazım. İnşallah Allah, senin gibileri de basından temizler." ifadelerini kullanmıştı.

GSTV spikeri Serbay Şenkal da Kütahyalı'yı hedef alarak "Rasim Ozan Kütahyalı ile program yapmak hakikaten büyük sabır gerektiren bir hadise. Ayrıca taraftarı ve profesyoneli olduğum camiam ile anılması büyük bir dezavantaj, hatta utanç vesilesi kanımca!" demişti. Bu paylaşım Fenerbahçeli taraftarlar tarafından da beğenilmişti.

(Fotospor)