Galatasaray yeni sezon formalarını satışa çıkardı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada; formaların yeni dizaynında alevden ilham alındığı belirtilerek, “Sarı ve kırmızının buluştuğu parçalı çizgisi, Galatasaray taraftarının takımla buluşmasından çıkan alevi temsil ediyor. Yeni tasarım, parçalının taraftarın tutkusunu ve ateşini tam yansıtması amacını taşıyor” denildi. 

Ceyhun Yılmaz (Komedyen): PARÇALI HER ZAMAN KALMALI

Başka forma olmasına, turuncu, siyah olmasına bir lafım yok. Yeter ki parçalı formamız her sene klasik şekilde aynı kalsın ve satışa çıksın. Yoksa çıkmayacak ise ve o klasiği bu hale getirmişler ise çok üzüldüm. Kendimize ait bir şeyi dahi koruyamayacak mıyız? O parçalıyı taraftara vereceksin. Üzücü yani. Bu arada formaların 279 TL olduğunu gördüm! Herhalde futbolculara satacaklar!

Behzat Uygur (Oyuncu): PARÇALI FORMAYA DOKUNULMAMALI

Bu sezon kalbimiz paramparçaydı. Yapılan haksızlıklardan, bu haksızlıklara karşı yeteri kadar ses çıkmamasından ve futbolun ötesinde yaşanan olaylardan... Formamız parçalı değil paramparça olmuş anlaşılan... Her formayı değiştirebilirler ama parçalı formaya dokunulmamalı bana göre çünkü parçalı forma her zaman G.Saray için çok ama çok önemlidir. Forma kadar önemli olan o forma için mücadele edecek, ruhunu taşıyabilecek oyunculara sahip olmak.

Hürriyet