Payitaht 99. Bölüm İZLE Payitaht son bölüm full tek parça izle, (Gustav'ın Sırrı) TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht 99.Bölüm ile Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Abdülhamid’in Gustav hakkındaki şüpheleri Selim Paşa’nın onu vurmasıyla artar. Yoksa aradıkları düşman gözleri önündeki Gustav’mıdır? Meçhul düşmana Zülüflü aracılığıyla telgraf çeker. Telgrafa gelecek cevap Gustav’ın beraatı olacaktır. Ama Gustav hastanede, iki oğlu da saraydadır. Telgrafa cevap verecek kimse yoktur. Abdülhamid Gustav’ın düşmanlığını ispat edebilecek midir?

99 bölümü deviren Payitaht, heyecanın zirvede olacağı 99. yeni bölümü ile 6 Aralık akşamı ekranlarda. Payitaht yeni bölümde neler olacak? Payitaht 99. bölüm izle, Payitaht son bölüm izle, Payitaht canlı izle, Payitaht 6 Aralık bölümü izle, Payitaht 99. bölüm fragmanı, Payitaht yeni bölüm izle, Payitaht son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

PAYİTAHT 99. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

“Ne yaptınız Selim Paşa" (99. Bölüm)

PAYİTAHT 98.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zalman, Zülüflü’nün elinde Abdülhamid’in tahtı bıraktığına dair bir mektup olduğunu öğrenir ve harekete geçer. Abdülhamid’i tuzağa çekmek, tahtını hatta hayatını sona erdirmek için her zamankinden daha büyük, daha karışık ve daha bilinmez bir oyun kurar.  Bir suikastçı tutar.   

Halil Halid Abdülhamid’in gönderdiği gramofonu telsiz haline getirmeyi başarır. İmro uluslararası siyasette tanınmak istemektedir. Bir devletle masaya oturup pazarlık yapabilmek için bir rahibe kaçırır.

Mehmet Gülcemal’i kilisede görmüş ve sevdiği kızın gerçekte kim olduğunu anlamaya çalışır. Blavatsky, Bidar’dan cemiyette düzenlenecek sergide, tarihte laneti ile bilinen meşhur Mavi Elmas’ı da sergilemek istediklerini söyler. Bu esrarengiz elması en son Abdülhamid satın almıştır. Blavatsky’nin amacı elması çalmaktır.