Payitaht 105. Bölüm Payitaht son bölüm tek parça  (Vladamir'e ne oldu?) TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht 105.Bölüm ile Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Gustav, Vladimir’i kurtaramasa da kendini Abdülhamid’in gözünde aklamayı başarır. Selim Paşa da Karaso’yu saraydan çıkarmıştır. Abdülhamid, demiryoluna İngiliz ve Rusların engel olmamaları için bir çare düşünür. Zülüflü Abdülhamid’in her adımını Zalman’a haber vermektedir. Zalman’ın ilk hedefi demiryolu projesini hüsrana uğratmaktır. Abdülhamid demiryolunun Türkmenlerin şehirlerinden, bu devletin kuruluşunda kanını akıtmışların yöresinden geçmesini istemektedir. Güzergahın tespiti için Ahmet Paşa ve İsmail Hakkı’yı vazifelendirir. Peşlerindeki düşmandan habersiz olan Ahmet Paşa ve İsmail Hakkı’yı büyük bir tehlike beklemektedir.

105 bölümü deviren Payitaht, heyecanın zirvede olacağı 105. yeni bölümü ile 24 Ocak akşamı ekranlarda. Payitaht yeni bölümde neler olacak? Payitaht 105. bölüm izle, Payitaht son bölüm izle, Payitaht canlı izle, Payitaht 24 Ocak bölümü izle, Payitaht 105. bölüm fragmanı, Payitaht yeni bölüm izle, Payitaht son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

PAYİTAHT 105. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)