Beşiktaş derbisinde attığı iki golle galibiyeti getiren isim olan Mauro Icardi'nin yükselen formu sevinç yarattı.

A Spor yorumcusu Emre Kaplan, Mauro Icardi ile ilgili bilgiler aktardı.

Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı

"25 MİLYON EURO İSTİYORLAR"

"Icardi'nin bonservisini alabilme heyecanı başladı. Arjantinli oyuncunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor. Galatasaray, PSG'li yetklilerle temasa geçti ve 25M€ cevabını aldı. Şuan için bonservisinin alınması gündemde değil."

"ICARDI, GALATASARAY'DA ÇOK MUTLU"

"Sözleşmesinin son senesine girecek. PSG'nin elden çıkarma düşüncesi olursa o rakam düşebilir. Icardi'nin çok mutlu olduğunu görüyorum." şeklinde konuştu.

DURSUN ÖZBEK: "ICARDİ, ERDEN TİMUR'UN BAŞARISIDIR"

Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde Icardi hakkında yaptığı açıklamalar:

"Icardi dendiği zaman çok ünlü bir yıldız futbolcu konuşulduğu zaman 'maliyeti, kulübe getirdiği mali yük nedir' diye sorgulanması lazım ama Icardi, Galatasaray'da yapılmış bir transfer başarı hikayesidir. Neden öyledir çünkü bugün transfer piyasası ve ödenen maaşları dikkate alırsanız. Icardi'ye ödenen maaş 750 bin Euro. Yıllık maaş olarak ödeniyor. Maaşın büyük kısmı Icardi'nin maaşı son derece yüksek. Geri kalan kısmı Paris Saint Germain tarafından karşılanıyor. Dolayısıyla bir sene kiralık bizde oynuyor. Sezon sonunda elbette kulübü Paris satmak isterse ve ortaya çıkacak ekonomik koşullarda Galatasaray'ın ekonomisine uygun olursa Galatasaray Icardi gibi dünya yıldızını kadrosuna katmakta tereddüt etmeyecektir. Icardi, Erden Timur'un yapmış olduğu bir başarı hikayesidir." dedi.