Brezilya Futbol Federasyonu, eski kız arkadaşına fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Manchester United'lı Antony'nin milli takım kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

23 yaşındaki futbolcu suçlamaları reddederken, "Gabriela ile çalkaltılı bir ilişkim vardı. Karşılıklı şekilde sözel tartışmalar yaşadık ancak hiçbir şekilde fiziksel bir saldırıda bulunmadım." açıklamasını yaptı.

Manchester United'ın sakat ve eksik listesi:

Raphael Varane: 2 hafta
Luke Shaw: 2 hafta 
Mason Mount 1 ay
Sofyan Amrabat: 1.5 ay
Amad Diallo: 3 ay 
Kobbie Mainoo: 4 ay 
Anthony: Belirsiz

Ten Hag ile Jadon Sancho'nun arası bozuk

Sinan Engin: "Galatasaraylı futbolcular hep takılıyor..." Sinan Engin: "Galatasaraylı futbolcular hep takılıyor..."

Arsenal'e karşı alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından Ten Hag, eski Borussia Dortmund'lu kanat oyuncusunun "antrenmanlardaki performansı" nedeniyle United kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Jadon Sancho ise Ten Hag'ın bu kararına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki göstererek "İnsanların tamamen gerçek dışı şeyler söylemesine izin vermeyeceğim. Bu hafta antrenmanlarda kendimi çok iyi hissettim. Bu konuyla ilgili başka nedenler olduğuna inanıyorum ama bunlara girmeyeceğim. Uzun zamandır günah keçisi ilan edildim ve bu hiç adil değil." ifadelerini kullanmıştı.

The Sun'da yer alan habere göre United Menajeri Erik ten Hag, Jadon Sancho ile aralarında yaşanan diyalog krizine rağmen oyuncudan faydalanmak istiyor. Eri ten Hag daha önce Aaron Wan-Bissaka'yı kadro dışı bırakmıştı. İngiliz oyuncu sonrasında daha iyi bir performansla geri dönüş sağlamıştı. Marcus Rashford ise Hollandalı menajerin tavsiyelerini dinlemesinin ardından eski günlerine geri dönmüştü.

Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Sofyan Amrabat, Altay Bayındır, Casemiro, Diogo Dalot, Antony, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund, Victor Lindelof, Tyrell Malacia, Anthony Martial, Lisandro Martinez, Andre Onana, Facundo Pellistri, Sergio Reguilon, Raphael Varane, Jonny Evans, Tom Heaton, Scott McTominay, Marcus Rashford, Luke Shaw, Harry Maguire, Mason Mount, Jadon Sancho, Aaron Wan-Bissaka.