Kullanıcılar; Arefe Günü mesajarı, Kurban Bayramı mesajları gibi ifadeleri aratmaya başladı...

Bu yıl Ramazan Bayramı arefe günü 23 Mayıs’ta idrak ediliyor. 24 Mayıs’ta başlayacak olan bayram 3 gün boyunca devam edecek. Bayramı müjdeleyen arefe günü vatandaşlar sevdiklerine günün anlam ve önemine uygun mesajlar gönderiyorlar. İşte Resimli, en güzel Ramazan Bayramı arefe günü kutlama mesajları

Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

Dostlukların birleştiği, kardeşliğin hiç bitmediği, nice güzel bayramları muştulayan Arefe gününüz mübarek olsun.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz günler olsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

Bu mübarek ayda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Arefe gününüz mübarek olsun.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu günde yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Arefe gününüz kutlu olsun.

Yüzünüzün ay gibi parlak ve bayram edeceğiniz günlerin hiç bitmemesi duasıyla, Arefe gününüz kutlu olsun.

Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde son orucunuz kabul, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, arefe gününüz kutlu olsun.

Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.

BAYRAM MESAJLARI

Hayatın her alanında yeni alışkanlıklara neden olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Ramazan Bayramı bu sene buruk kutlanacak. Kovid-19 sürecinde ramazan ayını geride bırakmaya hazırlanan İslam alemi, bayram mesajları ve dileklerini uzaktan vermek zorunda kalacak. Bayram kutlamaları bu sene telefonla veya görüntülü görüşmelerle yapılacak. Bu yılın ilk dini bayramını sevdiklerinden uzakta geçirecek olanlar için bayram mesajları ve sözlerini, ayrıca milli duyguların kabardığı bayramda Türk bayrağını da paylaşmak isteyenler için bayraklı bayram mesajlarını derledik.

Kalplerde sevgi olsun, gözlerimiz ışık dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle, Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı yüreğimizde paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Ramazan Bayramı’nın tüm halkımıza; sağlık, barış, bereket getirmesi ve yatağa hiç bir çocuğun aç girmeyeceği bayramlar olması dileğiyle, bayramınızı kutlarım.

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, güzel bir gelecekte ; Dostluğu, sevgiyi, aşımızı, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınızı kutlarım..

Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Bayram, dost, akraba ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin ve muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik atmosferinin pekiştiği müstesna günlerden olan Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Bayramlar; hasret değil vuslat, bölünme değil birleşme, ayrışma değil kucaklaşma vaktidir. İdrak ettiğimiz bu mubarek günlerin de ülkemize bereket, milletimize saadet, bütün insanlığa selamet getirmesini yüce Allah'tan niyaz eder; bu vesileyle mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Milli bayramlar tarihimiz üzerine düşünmek ve bayrağımız için bedel ödeyenlere minnet duymak,Dini bayramlar ise ilişkilerimiz ve değerlerimiz üzerine düşünmek için fırsattır.Kırdığımız kalpleri tamir etmek,istemeden yaptığımız haksızlıklar üzerine düşünmek için fırsattır. İyi bayramlar...

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Ramazan Bayramınızı kutlarım.