Rasim Ozan Kütahyalı, Karagümrük'de kadroya alınmayan Emre Mor ve maçta etkisiz kalan sol bek oyuncusu Levent Mercan'la ilgili sert tepki gösterdi.

"KİMİ KANDIRIYORSUNUZ?"

"8 haftadır sakatlığı bulunmayan Emre Mor kadroda yok. Siz kimi kandırıyorsunuz kardeşim! İnsanların aklıyla alay etmeyin artık. Galatasaray maçında göreceğim oynayıp oynamadığını."

Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia

"GALATASARAY'A GELEMEZ!"

"Levent Mercan, Fenerbahçe karşısında ne oynadı? Hiçbir şey. Tolunay Kafkas'ın oyundan alması gerekiyordu. Neden almadı bilmiyorum. Ayrıca aylar önce Galatasaray'ın çok ciddi ilgisi vardı bu oyuncuya. Okan Buruk da gelmesini istemiş ama olmamış. Bu adam Galatasaray'a gelemez, eğer transfer olursa söverim, tepkimi gösteririm. Zaten Fenerbahçe'ye gideceği söyleniyor. Karagümrük cephesinden de bir yalanlama gelmedi."

"SORUŞTURMA YAPILSA..."

"Bahis baronlarının Türk futbol liglerinde görülen kırmızı kartlara duhul olması noktasında Polis ile Savcılık tarafından teferruatlı ve etkili araştırma ve soruşturma yapılsa kaç sayıda futbolcu, menejer, teknik adam tutuklanır? Dahası kaç kulüp yöneticisi ve 'gazeteci' tutuklanır." ifadelerini kullandı.