Rasim Ozan Kütahyalı, yaklaşan TFF Başkanlık seçimiyle ilgili de konuştu.

"HEPSİ GALATASARAY'I SEVER"

"İstanbul bir kenara Türkiye'nin dört bir tarafındaki Anadolu halkının hemen hemen hepsi Galatasaray'ı sever. İlgiyle karşılanır. Ama Fenerbahçe'den nefret edilir. Galatasaray o sempatiyi insanları aşıladı. Fenerbahçe bunu yapamıyor. Milli Maçlara dikkat edin hep Galatasaray formalı insanlar görürsünüz. Orada yaşayan insanlar, eskiden Drogba hayranıydı şimdi Icardi hayranı oldu. Fatih Terim çok değer görür."

"ICARDİ FENERBAHÇE'DE YAPAMAZDI"

"Galatasaray'da Icardi dünyanın her yerinde oynadığı futbolun dışında özel hayatıyla gündeme geliyor. Ben iddia ediyorum Fenerbahçe'de oynasa yapamazdı, linçlenirdi. Bakın onlar böyle şeylere çok dikkat ediyorlar. Gündeme getiriyorlar. Bir kongrede Adil Rami'nin sevgilisi Pamela Anderson gündeme getirildi. Galatasaray'da bunu göremezsiniz. Arada kültür farkı var."

"MOURİNHO DEĞİL SERVET YARDIMCI"

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"Bana göre Fenerbahçe'nin bu sezon yaptığı en iyi transfer Jose Mourinho değil TFF Başkan Adayı Servet Yardımcı'dır. Kendisinin ne kadar koyu bir Fenerbahçeli olduğunu herkes biliyor. Tek adaylı seçimde Kadıköy'e gidip oy kullandı. Şimdi seçim çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'den de ciddi destek görüyor." şeklinde konuştu.