Rasim Ozan Kütahyalı'nın Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyetine dair öne çıkan demeçleri şöyle...

"RAKİPLER KORKUYOR ONDAN"

"Bu maçın yıldızı açık ara Fernando Muslera. Rakipler onu görünce korkuyorlar. Yıllar önce Felipe Melo için aynısını söylemiştim. Varlığı bile rakipler için tehdit. Çünkü taraftarla inanılmaz bütünleşmişti. Muslera'nın taraftarla karşılıklı sevgisi de rakiplere endişe yaratıyor. Bu adam birkaç ay sonra 38'e girecek. Kolay değil bu işler. Yıllar önce gideceği konuşulmuştu ağlamıştım."

"GALATASARAY ÇOK İYİ OYNAMADI"

"Belki bu müsabaka berabere de bitebilirdi. Galatasaray çok iyi oynamadı. Çünkü arkada boşluklar verdi. Muslera olmasa kazanamazdı. Net söylüyorum. Ama 1-0'dan sonra 5-0 da olabilirdi. Futbol böyle bir oyun işte."

"ALİ KOÇ ELLERİYLE VERDİ"

"Fenerbahçe sezon başında Galatasaray'dan iyi oynuyordu. Resmi maçlarda 20 maçlık seri yakaladılar. Daha sonra Başkan Ali Koç abuk subuk kararlar almaya devam etti saha dışında, şampiyonluğu elleriyle rakibine verdi."

"TERİM YUNANİSTAN'I KARIŞTIRMIŞ"

Fatih Terim'le sorun yaşamıştı, görevinden affını istedi! Fatih Terim'le sorun yaşamıştı, görevinden affını istedi!

"Fatih Terim, Panathinaikos'la şampiyonluktan uzaklaştı. Yunanistan'ı karıştırmış. Yabancı hakem getirdiler yine şikayet ediyor. Yunanistan Ligi'nde hakemlerden şikayetçi olan tek antrenör Fatih Terim. Kusura bakma hocam orası Türkiye'ye benzemez. Lig gitti, tek şansı Kupa finali kaldı." ifadelerini kullandı.