Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'la ilgili de birkaç demeçte bulundu.

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"DİREKTEN DÖNDÜ"

"Okan Buruk geçen sezon direkten döndü. Kendisini istemeyenler vardı. Kritik virajı dönmese belki de yerine Alman bir hoca gelecekti. Kulağıma geldi. Ama kendi şansını kendi yarattı. İçerdeki ne olduğu bilinmeyen yöneticilere karşı Erden Timur her zaman yanında oldu. Sorunları tek tek çözdü."

"O KİŞİLER ERDEN TİMUR'U DA İSTEMİYOR"

"Galatasaray'da geçen sezon Okan Buruk'u istemeyen o kişiler şimdi Erden Timur'u da istemiyor. O yüzden Galatasaray camiası her şeyin farkında. Taraftar gözünü dört açmalı. İyi giden düzen bozulmamalı. Hocasına, yöneticisine, başkanına sahip çıkmalı. Birlik ve beraberlik bozulmamalı."

"HAKLI ÇIKTIM"

"Galatasaray, ligin ikinci yarısında Fenerbahçe derbisine kadar olan tüm maçlarını kazanır dedim tek tek skor tahmini yaptım haklı çıktım. Benimle dalga geçtiler, önemli değil. Neticeler ortada kim kiminle dalga geçiyor herkes görüyor. Ben Galatasaray'a inanıyorum. Umuyorum önümüzdeki sezon Avrupa'da Türkiye'ye yakışır başarılar da gelecek. Ben sahadaki futbolcuda, teknik ekipte ve yönetimde o potansiyeli görüyorum." dedi.