Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray taraftarının teknik direktörü Okan Buruk'a sahip çıkması gerektiğini söyledi.

"BU İŞLERİ BIRAKSINLAR"

"Bazıları Okan Buruk'un altını oyuyorlar. Bu işleri bıraksınlar. İlk geldiğinde ben de başarılı olacağını tahmin etmezdim. Ama gerçekten güzel işler çıkarıyor. Geçen sene ilk senesinde şampiyon oldu, bu sene de başarısız transferlere rağmen adeta sinekten yağ çıkardı. Benim bildiğim Okan zeki adamdır. Kimseye sırtını yaslamaz. Kimin dost kimin düşman olacağını bilir."

"ÇOK FARKLI PENCERELER AÇILACAK"

"Benim tahminim Galatasaray şampiyon olacak. Olduğu vakitten sonra Okan Buruk için çok farklı pencereler açılacak. Bu belki 5 yıl sonra Milli Takım veya Avrupa olabilir. Çünkü hedefi olan bir isim. Akhisar'da Kupa, Başakşehir'de Lig şampiyonluğu, Galatasaray'da büyük başarılar derken basamaklar böyle böyle çıkılır."

"HAMZAOĞLU DA OLABİLİRDİ"

"Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu da bu seviyelerde olabilirdi. Ama potansiyelinin üstüne çıkamadı, kendini geliştiremedi. Biraz kendisini ifade etmekte zorlandı. Zaten itiraf da etmiş geçenlerde. Bir şans daha gelir mi? Orasını bilmem. Galatasaray farklı bir camia."

Okan Buruk'tan Bülent Uygun'a gönderme: "Hızlı geldim!" Okan Buruk'tan Bülent Uygun'a gönderme: "Hızlı geldim!"

"DESTEKLER ÇOK ARTTI"

"Erden Timur'a Yönetim Kurulu ve kongre üyelerinden destekler çok arttı. İlk geldiği zaman karşısına geçmek isteyenler oldu ama bugünkü Erden Timur artık çok güçlü. O yüzden kimse onu karşısına almak istemiyor. Destek veriyor." dedi.