Yayın esnasında Ali Koç'un Divan Kurulu'ndaki sözleri program başladığından beri değerlendirilmeye devam edildi. Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Abdülkerim Bardakçı tek tek görüşlerini belirtti. Yaklaşık 1 saattir söz hakkı alamayan Rasim Ozan Kütahyalı küplere bindi.

"ALİ KOÇ'TAN KORKMA"

Kütahyalı, Ertem Şener'e "Ali Koç ve Koç Ailesi'nden korkma. Yayını terk etmiyorum ama istemezseniz aranızdan ayrılım. Benim için problem değil." dedi.

AHMET ÇAKAR, RASİM OZAN'IN ÇIKMASINI İSTEDİ

Bu kez de Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'ya yönelerek: "İstersen programdan çık. Bu senin hayrına olacak." şeklinde konuştu.

"KORKMAYIN ALİ KOÇ HAKKINDA BİR ŞEY DEMEYECEĞİM"

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ahmet Çakar ve Ertem Şener'e söylediği çarpıcı sözler: "1 saattir beni konuşturmadınız. Ahmet Çakar, Ali Koç'u övüyor övüyor sonra kendi Etik Kurulu raporundan bahsediyor. Ali Koç hakkında kötü bir şey demeyeceğim. Korkmayın! Yayını da terk etmiyorum ama isterseniz sonsuna kadar aranızdan ayrılırım. Benim için problem olmaz."

ERTEM ŞENER YAYINI BİTİRDİ

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

Daha sonra Ertem Şener, bir anda yayını bitirmek zorunda kaldı ve izleyiciler şaşkınlık geçirdiğini sosyal medya hesaplarından dile getirdi.