Rasim Ozan Kütahyalı'nın Erden Timur ve Okan Buruk'la ilgili demeçleri şöyle...

"TEPKİ GÖSTERMİŞTİM"

"Galatasaray korkunç bir camia. Yüzüne gülüp arkandan söverler ruhun duymaz. Kendisi çok düzgün temiz bir adam onu savunmak için Ahmet Çakar'a tepki göstermiştim. Mustafa Cengiz ve Özhan Canaydın kahrından öldüler. Adnan Polat niye yaşıyor biliyor musunuz? 2011'den beri maçları izlemiyor çünkü. Ünal Aysal kendini zor attı bu camiadan."

"AİLESİ ALEVİDİR"

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

"2022'nin Ağustos ayında Türkiye'deki tüm müteahhitler arasında Erden Timur için en namuslusu demiştim. Bu ülkede Erden Timur'a bile 'Namussuz, iftiracı, komisyoncu' deniliyorsa iftira konusunda sınır kalmamıştır artık. Ailesi alevidir, kendisi çok mutasavvıf bir kişidir."

"ERDEN TİMUR BAŞKAN OLACAK"

"Galatasaray Erden Timur'u kaybetmiştir. Korkunç derecede başarılı oldu. Allah nasip eder yaşarsak 2020'li yılların sonlarına doğru Erden Timur'u Galatasaray Başkanı, Acun Ilıcalı'yı da Fenerbahçe Başkanı olarak göreceğiz. Görünen köy kılavuz istemez."

"NEF'TE İŞLER GERİLEDİ"

"Faizler bu ortamda çok yükseldi. İnsanlar artık ev ve araba almıyor. Bu ortamda Erden Timur'un sahibi olduğu NEF'te işlerinin biraz gerilediğini düşünüyorum."

OKAN BURUK'A SERT TEPKİ

"Arjantin'den gelen Mauro Icardi'ye ve karısına neler dediler neler. Bakın Erden Timur'un yanında olan sadece Icardi ve Wanda Nara oldu. Okan Buruk'a çok kızgınım. Sen Erden Timur'a nasıl sahip çıkmazsın ya? Aldığın başarıların yüzde 90'ı Timur'a ait. Bu kupaları sadece sen mi aldın? Göreceğiz bakalım Mourinho karşısında neler yapacaksın. Yine dönüp dönüp beni ararsınız. Bıktım artık bu fitne ve fesatlıktan."

"FATİH TERİM'İ GÖRÜNCE KÖPEK OLUYORLAR"

"Galatasaray camiasının dilinden Fatih Terim anlıyordu. Arkasından 'Kötü İtalyanca konuşuyor, kıro, küstah' derler ama Terim'i görünce köpek oluyorlardı. Hocaya tapıyorlardı." dedi.