A Spor'a konuşan Reha Kapsal Mertens'i, Fenerbahçeli Cengiz Ünder'le kıyasladı.

"HER ŞEYİ ÖZETLİYOR"

Serhat Ulueren: "Erden Timur'la temasa geçtiler..." Serhat Ulueren: "Erden Timur'la temasa geçtiler..."

"Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro ödediği Cengiz 2 metre öne koşamıyor. Oyuna sonradan girmesine rağmen takımının en hayati maçında penaltı bile atamıyor. Diğer taraftan Galatasaray'da 36-37 yaşında futbolu bırakacak adam 2-0 galipken 80 metre geriye koşuyor. Mertens'e bakıp utanırlar mı? Sonra ben niye şampiyon olamadım diyorsun. İki farklı görüntü her şeyi özetliyor işte."

MUSLERA'YA ÖVGÜLER

"Fernando Muslera, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük kalecisidir. Bütün şampiyonluklara da damga vurmuştur. Aldığı parayı zerresine kadar hak ediyor."

"GALATASARAY LİGİ BİTİRDİ"

"Hayalperest olmaya gerek yok. Galatasaray ligi bitirdi artık. Geri kalanlara da geçmiş olsun diyorum. Okan Buruk'un başarısı, oyuncuların kalitesi hepsini sayabiliriz. Eleştirilen transferler çıkıyor katkı veriyor işte. Bir maç Zaha, bir maç Ziyech, Kerem Demirbay. Demek ki doğru işler yapıyorlar. Fenerbahçe tarafından baktığımız zaman İsmail Kartal'ın hataları var, yönetimin hataları var. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Sadece kişilerin değil düşünce yapısı da değişmeli." ifadelerini kullandı.