Habertürk'e bağlanan Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile haftalar önce yaptığı görüşmeyi de anlattı.

PERDE ARKASINDA NELER YAŞANDI?

"Protokole şehitler için anma töreni ekliyorlar onu kabul ediyorlar. 2 kulübümüz de 100.yıl formasıyla çıkacaktı buna da okey diyorlar. Sonra Aralığın 26'sında Fenerbahçe müracat ediyor, diyor ki biz "Yurtta sulh, cihanda sulh" pankartıyla çıkmak istiyoruz ve Atatürk tişörtüyle çıkacağız, arkada da bu yazı gözükecek. Buna da tamam diyorlar. Galatasaray da o zaman biz de yapalım diyorlar. Sonra Riyad'da "Ne mutlu Türküm diyene" tişörtleri basılıyor. Bu hafta çıkan gelişmeler, onların marşı bizim marş çalınacak polemiğiyle gerginlikler başlıyor ve Kupa oynanmıyor. Ben iki takımın da verdiği kararı doğru buluyorum."

"BÜYÜKEKŞİ'Yİ ARADIM"

Kaya Çilingiroğlu: "Dursun Özbek çok doğru yapıyor..." Kaya Çilingiroğlu: "Dursun Özbek çok doğru yapıyor..."

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi aradım, Cumhurbaşkanına sordunuz mu dedim? 'Ben kulüplere sordum onlar onay verdi.' dedi. Kazanan bu kadar kaybeden şu kadar alacak şeklinde konuştu."

"CUMHURBAŞKANI İLE KONUŞTUM

"Bir sohbette Cumhurbaşkanı ile konuştum. Kendisi benim gibi düşünüp 'Ben de TFF Başkanı Büyükekşi'ye sordum, neden burada oynuyorsunuz dedim?' Büyükekşi de 'Para kazanacaklar.' şeklinde cevap vermiş. Sayın Erdoğan son olarak, 'Kulüpler ne dedi?' diye sordu, Büyükekşi de, "İkisi de kabul ettiler." dedi. Cumhurbaşkanı da 'O zaman tamam.' dedi." ifadelerini kullandı.