Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı futbolcuların performanslarıyla ilgili tespitler yaptı.

"FERNANDO MUSLERA EN İYİSİ"

"400.maçına çıkan Muslera, Türkiye'de gelmiş-geçmiş gördüğüm en iyi kaleci. Genelde Fenerbahçe'nin yerli, Galatasaray'ın yabancı kalecileri iyi çıkıyor."

"İLK YARIDA SOL BEK YOKTU"

Alexandru Cicaldau Fenerbahçe maçında isyan etti! Alexandru Cicaldau Fenerbahçe maçında isyan etti!

"Galatasaray'ın kadrosunda ligin ilk yarısında devamlı oynayan sol bek yoktu. Barış deneniyordu. Angelino ve Kazımcan bekleneni verememişti. Ligin ikinci yarısında ise orjinal sağ beki yok. Ona rağmen ortaya bu tablo çıkıyor."

"KEREM ÇOK TOP KAYBETTİ"

"Son haftaların formsuz futbolcusu Kerem Aktürkoğlu çok top kaybetti. Çıkış yakalaması gerekiyor. Ziyech de lütfetmiş gelmiş, hazır gözüküyor."

"3.VİTESTE"

"Galatasaray, bu maçı 3.viteste götürerek kazandı. Okan Buruk önündeki sadece 9 lig maçı ve Süper Kupa'ya bakacak. Fenerbahçe'nin daha yoğun maçları olacak."

"BÖYLE ANTRENÖRLÜK OLMAZ!"

"Rizespor, Fenerbahçe'den 5 yiyor 'Yapacak bir şeyimiz yok', Galatasaray'dan 6 yiyor 'Kadro kalitemiz bu kadar' böyle antrenörlük olmaz. Çıkmayın o zaman maçlara."

KEREM DEMİRBAY VURGUSU

"Torreira'ya atom karınca diyoruz ama Kerem Demirbay da onun yükünü hafifletti. Sanchez'le birlikte yapılan en iyi transfer."

"ICARDİ'NİN İYİ NİYETİ!"

"Penaltıda Icardi'nin Kerem Demirbay'a hat-trick yapması için topu ona vermesi iyi niyetini gösterir. Ama ben doğru bulmadım. Henüz maç bitmemişti. Aynısını İstanbulspor maçındaki penaltı için de söylemiştim." ifadelerini kullandı.