Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı

Rıdvan Dilmen, Sacha Boey'in gördüğü kırmızı kart pozisyonu ve ilk yarının Galatasaray'ın kontra atağa çıktığı sırada bitirilmesini değerlendirdi.

"HANGİ AKLA HİZME EDİYORSUNUZ?

"Kırmızı kart pozisyonunda haydi orta hakem acele etti, karşıdaki hakem müdahele edebilir mi? Edebilir. O hakem kim? Serkan Çimen... Serkan Çimen de 12 Eylül'de cezaya girmiş. Adana Demirspor-Trabzonspor maçında 'Belhanda topa bir daha dokundu' diye Atilla Karaoğlan'ın nizami golü iptal etmesine sebep olmuş. İki tane cezadan çıkmış bir hakemi, hafta içinde olağanüstü olaylar olmuş bir maça atıyorsun, cezadan Galatasaray maçıyla döndürüyorsun. Yapay zeka, Ali Palabıyık ve Serkan Çimen'i gösteriyor olsa bile 'Aman, olmaz öyle şey' diyeceksin. Hangi akla hizmet ederek bu kadar defolu iki hakemi birden veriyırsunuz. Bari yardımcıyı bu maça verme." 

"GALATASARAY ATAĞA KALKACAK MAÇI BİTİYORSUN"

"İlk yarıda 4 dakika uzattı. 49:12'de maçı bitirdi. Alanyaspor faul kullandı. Oyun durmuştu, faul oldu ve +1 dakika daha oynatması gerekirken Galatasaray topu uzaklaştırdı ve soldan kontra atağa çıkıyor ama maçı bitirdi." ifadeleri kullandı.

(TV8,5)