Dilmen, Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-2 yendiği müsabakayı da yorumladı.
"İYİ BAŞLAMADI"
"Osimhen çok başka bir oyuncu. Göztepe maçında 45-55.dakikalar arası 6-7 tane şut attı. İçerde oynanan Çorum FK ve Göztepe maçları farklıydı. Çünkü bu müsabakada 10 bin taraftar daha fazlaydı. Ama Galatasaray ilk dakikalara iyi başlamamıştı."
"OKAN BURUK 2 GÜN YORULACAK"
"Ben antrenörlük yaptığım için bazı şeyleri bilirim. Ben iddia ediyorum Okan Buruk, Göztepe karşılaşması bittikten sonra 2 gün yorulacaktır. Çünkü rakip çok enteresan. 1.87 boy ortalaması var. Her yerden uzun oynuyorlar. Galatasaray, Batrakov değişikliğiyle vitesi 2'den bir anda 5'e çıkardı ve bol pozisyona girdi. Barış savunmaya gelmemeye başlayınca ne yaptı? Jakobs'un önüne Eren'i aldı ve savunmaya çekildi."
"MERTENS GİBİ KARIŞTIRACAK"
"Ben Leroy Sane'nin vücut dilini beğenmiyorum. Rafael Leao geldikten sonra Okan Buruk, Barış ve Sane'ye ne diyecek? 'Siz bilirsiniz!' çünkü ikisi de sezona kötü başladı. Leao geldikten sonra bu iki futbolcu formayı almak isteyecektir. Dünya Kupası oynadığı için hazırdır. Batrakov ise yetenekli. Yeni bir ortama gelmiş ve çaylak bir oyuncu. Çocuk Avrupa'ya ilk defa geldi. Onun dokusuna uygun bir takıma geldi. İki tane pozisyona girdi. Mertens gibi oraları karıştıracak. Osimhen'in arkasında oynaması da avantaj. Sporting, Barcelona ve PSG maçlarını ise kaldıracak fizik gücü yok. Minimum 2 yıla ihtiyacı var üst düzey oynaması için." ifadelerini kullandı.





