İşte Dilmen'İn sözleri...

"ÇOK ŞEY KAÇIRDILAR"

"Milli maç arası sonrası çok müthiş maçlarla döndü. Maçı izlemeyenler 'iyiki de izlemedik. Gol de olmamış. Çok şey kaybetmedik' demiştir ama bence kaybettiler. Adana Demirspor maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynadı. Montella riske girmemeliydi. Bence oyunu 60'a kadar götürüp ondan sonra hamle yapacaktı. Öyle de yaptı ama eksik kalması maçtan önce düşündüğü hamleleri yaptırmadı.

"GALATASARAY İKİ PUAN KAYBETTİ"

"İki takım da iyi kadrolara sahip takımlar. Galatasaray iki puan kaybettiğine üzülmeli. Adana Demirspor için şartlardan dolayı 1 puana sevinmeli. Galatasaray ikinci yarı da ilk yarı da etkili olan taraftı. 2 puanı kaybeden kesinlikle Galatasaray'dı. Fiziksel anlamda da olumlu yönden hareket ediyor."

"VALERIEN ISMAEL GİBİ..."

"Okan hoca sürekli yardımcılarıyla 'ne yapacağız' diye tartışıyor. Okan hoca gibi tecrübeli teknik adam bu kadar istişareyi yapmamalı. Valerien Ismael gibi, o kadar olmasa da yardımcılarına çok fazla bakıyor. Yardımcı antrenör tabii ki sadece yelek taşıyan kişi değildir ama karar verici kesinlikle teknik adamdır. Bu hafta en fazla şut çektiği maçtır. Adana deplasmanından bahsediyoruz. Konyaspor maçında atamadı. Hoca yapabileceklerini yaptı diyebiliriz ama ilk değişikliğimi Van Aanholt'u alırım. Rakipten çok tehdit almıyorsan Aanholt'u almalıydı."

"BUNU YAPABİLEN BAŞKA TAKIM YOK"

Sacha Boey çok iyi oynadı. Rakip takım onun temposuna ayak uyduramadı. Onyekuru gibi bir oyuncuyu oyundan almak zorunda kaldı Montella. Midtsjö beklenenden iyi bir performans gösterdi. Kerem çok fazla içeriye girdi. Galatasaray stoperlerini dönüşümlü olarak rakip takım sahasında görebiliyoruz. Bunu ligimizde yapan başka bir takım yok.

Galatasaray'ın transfer listesindeydi, kadro dışı kaldı! Galatasaray'ın transfer listesindeydi, kadro dışı kaldı!

"MUSLERA'YA İŞ DÜŞMEDİ"

Galatasaray 11'e 11'de de iyi oynayan taraftı. Fernando Muslera'ya ikinci yarı hiç iş düşmedi. Ama ilk yarıda iki tane çok iyi kurtarışı var. O gol olsaydı çok farklı şeyler konuşacaktık. Ben Okan Buruk olsaydım son haftalarında attığı goller sebebiyle Gomis'i yedekte oturtmazdım.

"TAM SERGIO'NUN MAÇIYDI"

"Galatasary 3 tane çok etkili olabilecek serbest vuruş kazandı tam Sergio Oliveira'ya göre pozisyonlardı. Midtsjö iyi de oynasa sahada olmalıydı."

(TV8,5)