TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini değerlendirdi ve Galatasaray’daki son durumu yorumladı.

GUARDİOLA GELSE ŞAMPİYON YAPAMAZ

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray takımının iyi futbol oynama ihtimali yok. Galatasaray taraftarı iyi futbolcuları görmüş. Dönelim bizim dönemimize Cevad Prekazi’yi görmüş, bizden sonra dönemi görelim Hagi’yi görmüş, yakın zamanı görelim iyi futbolcular görmüş. Gomis, Berkan, Babel ile şampiyonluk yarışında olamazsın. Torrent'in hocası Guardiola gelse de şampiyon yapamaz." dedi.

15 - 20 YILIN EN KÖTÜ KADROSU

Dilmen ayrıca, "Fenerbahçe'nin yedekleri, Galatasaray'ın ilk 11'inden daha iyi takım. Gomis eleğini asmış zaten. Babel kurtarıcı olarak arada giriyor o da eskisi gibi değil. Galatasaray'ın 3 orta sahası Taylan, Berkan, Cicaldau Fenerbahçe'de oynayamaz. 15-20 yıldır en zayıf Galatasaray kadrosu bu. Sezon başında da Galatasaray'ın şampiyon olması zor diyordum." ifadelerinde bulundu.

ÖNDER ÖZEN: EN AZ 7 TRANSFER

"Galatasaray'ın en az 7 ilk 11 oyuncusuna ihtiyacı var yarışabilmek için ve bunlar nokta atışı olmak zorunda."

Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri

"Torrent'e gelecek olursak bunun adı çaresizlik. Bu kadronun başına başka bir teknik adam gelirse onu da çaresiz bırakabilir. Tıpkı Fatih hocayı çaresiz bıraktığı gibi. Bu takım iyi dizayn edilmiş bir takım olmadığı gibi nitelik ve uyum sıkıntısı da ciddi anlamda var. Proje kapsamında alınan oyunculardan Cicaldau, Berkan ve Nelsson oynamış sadece."

(TRT Spor / NTV)