Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Süper Kupa'yı protesto etme kararını da eleştirdi.

"BU İŞİ BİLMİYORSANIZ..."

"Galatasaray Kasımpaşa'yla oynadı daha sonra Hatayspor'la oynadı. 20-25 günde sadece bir maça çıktılar. Böyle iş olmaz. Oyuncuya 4-5 gün izin veriyorsun Arjantin'e, Uruguay'a tatile gidiyor. Nasıl kendine gelecek? O vücudun kendine gelmesi zaman alır. Burada bir planlama hatası var. Galatasaray, Urfa dışında 27 günde sadece 1 maç oynadı. Bu işi bilmiyorsanız orada futboldan anlayan Hamit Altıntop var. O size yardım etsin."

"RAMS PARK'A ÖNDE GİDEN..."

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan istediği 2 oyuncu! Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan istediği 2 oyuncu!

"Şampiyonluğun Rams Park'a kalacağı çok belliydi. Bana göre oraya puan farkıyla önde giden takım şampiyon olacak. Çünkü galibiyet veya beraberlikle o takım biraz daha rahat olacak. Son haftada Fenerbahçe'nin İstanbulspor'la maçı var. O biraz kolay ama Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanı o kadar kolay geçmez. Geçen sene galibiyet serisini bitirdiler."

"İSMAİL KARTAL'A KATILMIYORUM"

"Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Süper Kupa serzenişine katılmıyorum. 3 günde bir maç oynamak sana zor gelmemeli."

"OKAN BURUK BİZE BUNU GÖSTERDİ"

"Türkiye'de şampiyon olacaksan attığın gollerle öne çıkacaksın 3 tane yesen, 4 tane atacaksın. Okan Buruk bize bunu Kasımpaşa maçında gösterdi. 10 dakikada çevirdiler maçı. Benzerini Fenerbahçe de Karagümrük karşısında yaptı." dedi.