23 yaşındaki model Cansu Taşkın, Cristiano Ronaldo'nun kendisini evine davet ettiğini belirterek "Gitmem doğru olmazdı. Gitmediğim için de araya soğukluk girdi" dedi.

Model Cansu Taşkın, henüz 23 yaşında. Ancak birçok kişinin yıllarca uğraş verdiği şöhrete kısa sürede ulaşmayı başaran bir isim.

GENÇ YAŞTA ŞÖHRETE KAVUŞTU

Sosyal medyada epey takipçiye sahip olan ve attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran genç model, Fanatik'ten Gizem Ekici'ye verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

RONALDO İLE ARAMIZA SOĞUKLUK GİRDİ

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kendisini evine davet ettiğini belirten CansuTaşkın, "Ronaldo bana Instagram üzerinden mesaj göndermiş. Ben tabii ki şok oldum. Beni Madrid'e davet etti ama gitmedim. Hak verirsiniz ki dünyaca ünlü olabilir ama benim gitmem doğru olmazdı. Ardından filminin galasına Londra'ya davet etti ona da gitmedim. Gitmediğim için de araya soğukluk girdi. Şimdi kendisi çoluğa çocuğa karışmış artık. Ama hala bir arkadaşlığımız var. Arada sırada konuşuyoruz ama öyle bir ilişki durumu yok. Zaten hayatında biri var ve ben öyle bir insan değilim.