Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray... Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray...

YouTube'dan Yeni Açık'a demeçlerde bulunan 38 yaşındaki yıldızın sözleri şöyle...

"10 YIL BURADA YAŞADIM"

"İstanbul benim ikinci evim. Hatta birinci sayılır. Çünkü 10 yıl burada yaşadım. Türk kültürüyle büyüdüm. Bu yüzden de halen Türkiye'ye Hollanda'dan daha yakınım."

KARİYERİ HAKKINDA

"İki yıllığına kafa iznine çıkacağım. Daha sonrasında altyapı antrenörü ya da başantrenör olmak için belgelerimi almak istiyorum. Aynı zamanda menajerliği de denemek, insan yönetimi konusunda kendimi geliştirmek istiyorum."

GALATASARAY'DAKİ ŞAMPİYONLUKLAR

"İki yıl üst üste şampiyon olmak inanılmaz. Taraftarın ihtiyacı olan şey bu, peş peşe gelecek şampiyonluklar. Şampiyon olduğumuz o ilk sene gerçekten de çok özel. Ama zirvede kalmak, bir sene sonra tekrardan şampiyon olmak tüm bunları daha özel yapıyor."

OKAN BURUK'A ÖVGÜLER: "MİRAS HAZIRLIYOR"

"Okan Buruk, Başakşehir'in başındayken de benim hoşuma giden, kendine has bir oyun tarzı vardı. Galatasaray'a gelmesi, burada da özgün oyunu oynatması onu harika kılıyor. Çünkü Türkiye'de çoğu zaman teknik direktörlerin başkanlara göre hareket etmesi bekleniyor. Ama o kendi yolunu çiziyor ve kendisinden sonrakilere çok önemli bir miras hazırlıyor. Okan Buruk'un Galatasaray için yaptıklarını kimse unutturamaz.

"ASİST YAPTIĞIMI YOUTUBE'DAN ÖĞRENDİM"

"Kadıköy'deki derbi galibiyetinden sonra telefonlarım susmadı. Dürüst olmam gerekirse son golde sadece topu uzaklaştırmak istedim. Soyunma odasına girdim herkes 1 gol, 1 asist yaptığımı söyledi. Telefonda Onyekuru'ya asist yaptığımı YouTube'dan öğrendim."

İREM DERİCİ'YE TEŞEKKÜR

"İrem Derici'nin benimle ilgili söylediklerini gördüm. Herkesin bir tipi vardır. Demek ki ben de onun tipiymişim, mesajlarından öyle anladım. Kendisine teşekkür ediyorum."

MERT HAKAN'A GÖNDERME

"Bu öyle bir an ki.. baştan ayağa öyle bir saldırganlaşmıştım ki yan hakem bile Mert Hakan'ı korumak için çizginin dışında durması gerektiğini unuttu. Bu kare, kariyeri boyunca onunla kalacak. Belki de insanlar onunla alay edecek. Ama onun da nitelikli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bu sadece bir an. Resim çok şey anlatıyor. O da agresif biri. Tüm bu çılgın şeyleri de yapabilir. Ama bir seçim yapması gerek. Kime karşı saldırganlaşacağını seçmesi gerekir. Ben de bana karşı bunu yapmasına engel oldum."

Foto: beIN